Asuntorakentamisen palvelut arkkitehdeille

Kuvapaikka_3_jakaja_palstaa_223,3x223,3px

3D-mallinnuspalvelu

3D-mallinnokset antavat havainnollisen kuvan rakennettavan tilan muutoksesta ja parantavat siten asiakaskokemusta. Kauttamme saat kylpyhuoneista vaivattomasti 3D-kuvat, jotka helpottavat työmaata muutosten toteutuksessa.

Laattapiste-ammattilaisten-tuotteistusapu-ja-tekinen-tuki_223,3x223,3px

Tuotteistusapu ja tekninen tuki

Oli kysymys sitten omistustuotannosta, vuokratuotannosta tai urakkakilpailutuskohteesta, autamme teknisissä ratkaisuissa sekä oikeanlaisessa tuotteistuksessa. Meille on muodostunut liki 40 vuoden aikana kattava kuva siitä, millaisia kylpyhuoneita ja muita laatoitettuja tiloja suomalaiset haluavat sekä mitkä ovat hyvän kylpyhuoneen tekniset vaatimukset. Tätä tietoa voit hyödyntää rakennusprojektin eri vaiheissa.

Laattapiste-ammattilaisten-latis_223,3x223,3px

Tuotehaku

Tuotehaustamme löydät mm. asennus- ja hoito-ohjeet, hyväksyntätodistukset, tuotekuvat ja tuotekortit. Latis-tunnukset saat helposti paikalliselta yhteyshenkilöltäsi.

Tarkista oman yhteyshenkilösi yhteystiedot

Laattapiste-ammattilaisten-kohde-esite_223,3x223,3px

Kohde-esitepalvelu

Kohde-esite 3D-kuvineen ja tuotetietoineen konkretisoi rakennuskohteen suunnitelmanmukaiset tuotevalinnat. Kohde-esitettä voit käyttää esimerkiksi toteutussuunnitteluvaiheessa oman suunnittelutyösi tukena.

Kuvapaikka_3_jakaja_palstaa_223,3x223,3px3

Tuote- ja rakenneratkaisut

Tarjoamme käyttöösi valmiita työtapaehdotuksia erilaisista tila- ja rakenneratkaisuista. Ehdotukset on rakennettu siten, että ne täyttävät hyvän kylpyhuoneen vaatimukset.

Katso ratkaisumme eri tiloihin

ladattava_symboli Selaa Asuntorakentamisen mallistoa

Laattapiste-ammattilaisten-mallitaulu_223,3x223,3px

Mallilaatta- ja mallitaulupalvelu

Tilaa helposti yksittäiset mallilaatat ja esittelytaulut suoraan toimistollesi! Tauluihin on asennettu valmiiksi haluamasi laattamallit.

Katso lähin yhteyshenkilösi ja jätä tilaus

Kuvapaikka_3_jakaja_palstaa_223,3x223,3px4

Suunnittelijan työkalut

Suunnittelijan työkaluista löydät helposti tuoteobjektit, mallityöselostukset, rakenneratkaisut, Asuntorakentamisen malliston, hyvälaatuiset tuotekuvat sekä tarvittavat sertifikaatit, hoito- ja asennusohjeet ym. tuotedokumentit.

Avaa tästä työkalumme suunnittelijalle

Kuvapaikka_3_jakaja_palstaa_223,3x223,3px9

Koulutukset

Järjestämme koulutuksia erilaisiin hankkeisiin ja tarpeisiin. Yleisten koulutusten lisäksi räätälöimme tarpeen mukaan asiakas-, tuote- ja projektikohtaisia koulutuksia.

Tutustu koulutuskalenteriin

Laattapiste-ammattilaisten-asuntorakentamisen-mallisto_223,3x223,3px

Asuntorakentamisen mallisto

Mallistoon on koottu kattava valikoima tuotteita erilaisiin kylpyhuoneisiin ja tarpeisiin. Asuntojen korjaus- ja uudisrakentamisen ammattilaisille räätälöidyn malliston tuotteita yhdistää hyvä laatu, kilpailukykyinen hinta ja erinomainen varastosaatavuus. Kaikilla malliston tuotteilla on tarvittavat sertifikaatit ja tuotteet on tehty kestämään vuosien käyttöä.

ladattava_symboli Selaa mallistoa

Laattapiste-ammattilaisten-asoy-tilaisuudet_223,3x223,3px

Asukasinfotilaisuudet pääkaupunkiseudulla

Pääkonttorimme auditoriossa on mahdollista järjestää asukasinfotilaisuuksia. Infotilaisuuden yhteydessä asukkaat voivat myös halutessaan tutustua myymäläämme ja tuotteisiimme.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Ota yhteyttä