Monien mahdollisuuksien mosaiikki

Italialaisen, jo vuonna 1873 perustetun mosaiikkitehdas Appianin tuotteilla toteutat helposti kaikenlaiset seinä- ja lattiapinnat. Perinteikkään Appianin laadukas mosaiikki taipuu vaivattomasti myös erikoisemmiksi tilaratkaisuiksi, kuten kaarteiksi, seinäkkeiksi ja istuimiksi. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima takaakin lähes rajattomat mahdollisuudet niin hillityille kuin rohkeammillekin suunnitelmille.

 

Appianin-mosaiikit_463x260px

Kaikki sateenkaaren värit – Mosaiikkilaattojen väriskaala on uskomattoman laaja. Sadan värin joukosta löydät helposti juuri haluamasi sävyn.

Appianin-mosaiikit_463x260px2

Kulmiin ja kaarteisiin Mosaiikilla saat toteutettua vaivattomasti myös haastavammat ratkaisut, kuten erilaiset pyöreät muodot, kaarteet ja kulmat, ja lopputulos on varmasti kaunis ja viimeistellyn näköinen.

Kolmiulotteiset pinnat – Appianin valmiit laattasekoitelmat ovat helppo mutta näyttävä ratkaisu. Kiiltävien ja mattapintojen yhdistelmä luo tilaan kiehtovan, kolmiulotteisen vaikutelman ja saa seinän näyttämään punotulta.

Modulaarisuus tuo käyttömukavuutta – Appianin mosaiikkilaatat ovat modulaarisia, mikä tarkoittaa, että erikokoiset laatat sopivat täydellisesti yhteen. Tämä helpottaa laattojen asennusta ja erilaisten laattojen yhdistelemistä.

Helppo pitää puhtaana – Mosaiikkien tasainen pinta on helppo pitää puhtaana, ja tiheästi toistuvat, karheat saumat toimivat tehokkaasti liukuesteenä. Tämän ansiosta mosaiikki on erinomainen valinta muun muassa liikuntaesteisten, vanhusten tai lasten käyttämiin tiloihin.

Näyttäviä yksityiskohtia – Näyttäväkuosisilla mosaiikkilaatoilla tehty seinäpinta on upea katseenvangitsija niin pienessä kuin suuressakin mittakaavassa. Kokeile esimerkiksi välitiloihin tai toteuta pöydän alle upea mosaiikkimatto.

Seinämuraali mosaiikista – Appiani pystyy valmistamaan tarkan mosaiikkimallinnoksen toivomastasi valokuvasta. Halutessasi voit myös valita jonkin upeista, valmiista kuva-aiheista.

Soveltuu myös julkisiin tiloihin – B- ja C-luokitellut, karheat mosaiikit sopivat erityisen hyvin esimerkiksi uima-altaisiin ja kylpylöihin sekä peseytymistilojen lattioihin.

Lukuisia valmiita kuvioideoita – eri kuvamahdollisuuksia on rajaton määrä ja modulaarisuuden ansiosta niitä voi käyttää tapetin tavoin.

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Ota yhteyttä