Putkiremonttipalvelut taloyhtiöille

Laattapiste-ammattilaisten-muutostyo_223,3x223,3px

Muutostyöpalvelu

Paranna ja tehosta osakkaiden kokemuksia putkiremonttihankkeesta! Palvelu on käytettävissäsi valtakunnallisesti kaikissa myymälöissämme. Myymälässä osakkaat voivat tutustua laajaan valikoimaamme ja valita kylpyhuoneeseensa haluamansa tuotteet yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa.

Laattapiste-ammattilaisten-asuntorakentamisen-mallisto_223,3x223,3px

Asuntorakentamisen mallisto

Asuntojen korjausrakentamisen ammattilaisille suunnattu mallistomme muodostuu laajasta valikoimasta hyvälaatuisia, kestäviä ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja tuotteita, joiden varastosaatavuus on erinomainen ja sertifikaatit kunnossa. Mallisto on koottu yli 30 vuoden kokemuksella voimmekin sanoa tuntevamme suomalaiset kylpyhuoneet ja muut laatoitetut tilat perinpohjaisesti.

ladattava_symboli Selaa mallistoa

Laattapiste-ammattilaisten-tuote-ja-projektihallintapalvelu_223,3x223,3px

Tuotedokumentointi

Tuotedokumentointi on oleellinen osa taloyhtiön elinkaaren hallintaa, sillä remontin toteutuessa taloyhtiökansioihin on aina liitettävä dokumentit käytettävistä tuotteista. Kaikista asuntorakentamisen mallistomme tuotteista on saatavilla tarvittavat tuotedokumentit.

Laattapiste-ammattilaisten-www-3D-kuva_223,3x223,3px

3D-mallinnuspalvelu

3D-kuvilla rakennettavan tilan muutokset konkretisoituvat, jolloin asiakkaiden palvelukokemus paranee. Piirrämme kuvat esimerkiksi kylpyhuoneista tai vaikkapa taloyhtiön saunaosastosta, ja voit hyödyntää niitä putkiremonttikohteissa muun muassa esitellessäsi tuotevalintoja asukasinfotilaisuudessa.

Laattapiste-ammattilaisten-asoy-tilaisuudet_223,3x223,3px

Taloyhtiötilaisuudet

Taloyhtiölle pidettävät infotilaisuudet ovat projektinhallinnan arkipäivää. Vantaan-pääkonttorimme yhteydessä on satapaikkainen auditorio, joka on käytettävissäsi esimerkiksi asukasinfotilaisuuksien järjestämistä varten. Lisäksi tilaisuuksissa voidaan helposti hyödyntää myös myyntinäyttelyämme. Sovi tilan käytöstä yhteyshenkilösi kanssa tai laita meille viestiä.

Laattapiste-ammattilaisten-tuotteistusapu-ja-tekinen-tuki_223,3x223,3px

Palveluaika taloyhtiön hallitukselle

Mitkä ovat hyvän kylpyhuoneen kriteerit? Kerromme mielellämme, millainen vaihtoehto olemme tavarantoimittajana ja yhteistyökumppanina. Tapaaminen takaa, että hallituksella on ajankohtaisin tieto päätöksenteon tueksi.

Varaa palveluaika sähköpostilla.

Laattapiste-ammattilaisten-kohde-esite_223,3x223,3px

Kohde-esitepalvelu

Suunnitelmanmukaiset tuotevalinnat 3D-kuvineen ja tuotetietoineen yksissä kansissa kohde-esite on oiva apuväline helpottamaan osakkaiden tuotevalintoja.

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Ota yhteyttä