Objektit ja tuotekuvat

Kuvitus_1_palsta_950x410px2

Täältä löydät kylpyhuonetuotteidemme tarkkoja ja laadukkaita CAD-objekteja ja -tiedostoja tuotetietoineen. Objektit ja tiedostot on tarkoitettu suunnittelijoiden työkaluiksi. Voit ladata objektit käyttöösi kokonaisena kirjastona tai sarjoittain. Objekteilla tuemme pääasiassa Asuntorakentamisen malliston tuotteita. Lisätietoja mallistosta sekä objektien käytöstä saat lähimmältä yhteyshenkilöltäsi.

Objektit

Liitythän postituslistallemme, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun olemme julkaisseet päivityksiä!

Tilaa_paivitykset_button

Huom!
Objektien värit ovat suuntaa antavia. Lataamalla tiedostoja hyväksyt käyttöehdot.

 

ladattava_symboli Lataa ArchiCAD-/GDL-objektikirjasto (30.9.16)

ArchiCAD-kirjasto toimii ArchiCAD 16:lla tai sitä uudemmalla versiolla. Ohjelmiston sisäisten muutosten takia kirjaston käyttöliittymässä on pieniä eroja AC16-AC17- ja AC18-AC19-versioilla, mutta toiminnallisuudet ovat yhtenevät.

Löydät kaikki tuotteet helposti ladattavan ja käyttöönotettavan kirjastotiedoston sisältä. Lataa kirjasto koneellesi ja ota se käyttöön ArchiCAD:in kirjastonhallinnan avulla.

ArchiCAD:issä voit valita tuotteen, koon ja pintamateriaalin/värin ohjelman käyttöliittymän avulla. Luettelointeja varten objektin ominaisuuksissa on määritetty mm. tuotekoodimme.

 

ladattava_symboli Lataa Revit-objektikirjasto (30.9.16)

Revit-objektit toimivat Revitin 2015- tai sitä uudemmilla versioilla. Voit lisätä objekteja Revitiin komponenttien lisäystoiminnolla tai vetämällä ja pudottamalla ne Revit-projektiin.

Revit-objekteihin liittyvät materiaalitiedostot on myös ladattava, jotta värit ja materiaalit näkyisivät renderöinneissä oikein. Lataa materiaalitiedostot sopivaan kansioon ja määritä kansio Revitin asetuksissa (Sovellusvalikko > Options > Rendering > Add Value). Voit määrittää objektien polun/pikavalinnan valitsemalla Options > File Locations > Places.

Revitissä voit valita tuotteen, koon ja pintamateriaalin/värin ohjelman käyttöliittymän avulla. Luettelointeja varten objektin ominaisuuksissa on määritetty mm. tuotekoodimme.

 

ladattava_symboli Lataa AutoCAD DWG -tiedostot (30.9.16)

Dwg-tiedostot ovat yhteensopivia AutoCAD-ohjelman 2013- tai sitä uudemmalle versiolle. Tuotteista on dwg-muodossa sekä 2D- että 3D-versiot.

 

Cads-tiedostot

Cads-tiedostot ovat ladattavissa 1.6.2016 alkaen Kymdata Oy:n palvelusta suoraan Cads Planner -ohjelmaan.

 


Tuotekuvat

ladattava_symboli Lataa Asuntorakentamisen malliston tuotekuvat

ladattava_symboli Lataa Projektirakentamisen malliston tuotekuvat

 


 

Rakennedetaljikuvat

ladattava_symboli Lataa wedi-vedeneristyslevyjen rakennedetaljit (.dwg)

 

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Ota yhteyttä