Dansanin kalusteiden kosteudenkestävyyttä parannettu entisestään

Pagekuva_1036x500px

Tanskalainen Dansani haluaa pitää tuotteidensa laatutason mahdollisimman korkealla ja pyrkii siksi jatkuvasti kehittämään tuotteitaan yhä paremmiksi. Nyt kylpyhuonekalusteiden kosteudenkestävyyttä on parannettu entisestään ja kosteudenkestävyyden valvontaan liittyviä mittausmenetelmiä kehitetty edelleen.

Kosteudenkestävyyttä tarkastellaan DS2175 (SS839120) -standardin arviointimenetelmällä, jolla pyritään jäljittelemään veden vaikutusta kalusteiden etuosien reunakohtiin. Allaskaapistojen ABS-reunanauhoituksen ja PU-liimauksen laatu takaa, että standardin rajat ylitetään kolminkertaisesti. Samaa valmistustekniikkaa käytetään muissakin kriittisissä kohdissa, kuten peilikaappien pohjalevyissä.

Tämän lisäksi allaskaapistot on rakennettu siten, että vetolaatikollisissa malleissa allaskaapin pohjaan on varattu 50 mm tilaa lattiaviemäröinnille. Näin allaskaapin rakenteeseen ei tarvitse tehdä asennusvaiheessa reikiä eikä rakenteen tiiviyttä vaaranneta. Parhaan mahdollisen tiiviyden takaamiseksi ovellisten allaskaappien mukana toimitetaan aina erilliset läpivientiosat sekä ohjeet osien käyttöön tuotetta asennettaessa.

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika