Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontti on eittämättä iso investointi ja siksi useimpia meistä mietityttää, mistä ja miten paljon sitä oikein maksaakaan. Laadukkaasti toteutettu remontti nostaa paitsi asumisen tasoa myös asunnon arvoa. Sijoituksesi ilahduttaa sinua joka päivä, mutta myös silloin, kun päätät vaihtaa kotia.

Mielestämme ansaitset vain parasta, mutta meillä hyvä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita kallista: toteutamme kylpyhuoneremontteja kaikissa hintaluokissa. Sinä määrittelet raamit, me pysymme niissä ja luomme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden.

 

Rempparaha_button2

 

Kustannusjako_926x300px

Avaimet käteen -kylpyhuoneremontissa kylppäri uusitaan lattiasta kattoon, ja kustannukset muodostuvat useasta eri osa-alueesta. Remonttityön osuudesta saat tuntuvan kotitalousvähennyksen.

Remontin kokonaishintaan vaikuttavat muun muassa tilaan tehtävät muutokset sekä valitut tuotteet ja materiaalit. Hinnat liikkuvat 15 000 euron molemmin puolin tule käymään, niin laskemme sinulle tarjouksen!

Divider

Esimerkkejä tekemistämme erihintaisista wc- ja kylpyhuoneremonteista:

 

 

Hinnat ovat esimerkkejä ja vaihtelevat remontoitavan tilan, remonttitöiden ja valittujen materiaalien mukaan. Hinnat eivät sisällä putki- ja sähkötöitä.

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika