Paras osa putkiremonttia

Taloyhtiopalvelut_950x500px_5

Toiveesi mukainen kylpyhuone

  • Yhdessä ammattitaitoisten myyjiemme kanssa suunnittelet tismalleen omaan tyyliisi ja budjettiisi sopivan kylpyhuoneen.
  • Laadukas ja yksilöllinen kylpyhuone lisää asumismukavuutta ja nostaa asuntosi arvoa.

Putkiremontin yhteydessä on otollinen hetki laittaa taloyhtiön tilat ja oma kylpyhuone kerralla kuntoon. Päivitys nostaa koko taloyhtiön ja samalla oman kotisi arvoa. Taloudellista hyötyä syntyy myös pitkällä tähtäimellä, kun taloyhtiö ja sitä kautta osakkaat säästävät tulevissa vakuutus- ja korjauskustannuksissa.

Divider

Mukana vuoden putkiremontissa!

Vantaalaistaloyhtiö As Oy Kaarenkeijussa tehty putkiremontti valittiin Vuoden Putkiremontti 2016 -palkinnon saajaksi. Perusteluissaan tuomaristo kehui erityisesti remontin pitkäjänteistä valmistelua ja huolellista suunnittelua. Remontti valmistui kaksi kuukautta etuajassa, ja lisäksi sen kustannukset alittuivat.

Remontin urakoinnista vastasi yhteistyökumppanimme Fira Palvelut Oy, ja projektinjohtajana toimi kumppanimme Vahanen Oy. Taloyhtiössä on kaiken kaikkiaan 200 asuntoa, joihin toimitimme laatat, Dansanin Mido-sarjan kalusteet sekä Mapein rakennuskemian tuotteet. Projektin onnistumiseen vaikuttivat osaltaan vahvuutemme: kilpailukykyiset hinnat, laadukkaat tuotteet, nopeat toimitukset sekä lähes sadan prosentin toimitusvarmuus.

Vuoden Putkiremontti -kilpailun järjestää Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhdessä SuLVI ry:n, LVI-TU ry:n, RT ry:n ja SKOL ry:n kanssa.

Lisätietoja: Tomi Rouvinen, Laattapisteen projektimyynti, tomi.rouvinen@laattapiste.fi, p. 040 060 1123

Vuoden_putkiremontti_2016_463x300px_2

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika