“Elämäntehtävämme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylpyhuoneilta”

– Tommi Haru –

Laattapisteen tarina alkaa 70-luvulta – silloin kun aravatalot nousivat lähiöissä, televisiossa oli vain kaksi kanavaa ja c-kasetilla soivat Finnhitsit.

Ne olivat aikoja, jolloin innokas ja yrittäjähenkinen nuoripari Heikki ja Ann-Marie Haru keksivät oivan tavan pitää pienen, tosin pian kahdella pojalla kasvavan, taloutensa raha-asiat kunnossa. He ostivat huonoon kuntoon päässeitä asuntoja, remontoivat ne huolella ja myivät edelleen uusille kodinomistajille. Työssään he huomasivat, että kylpyhuonelaattojen valikoima oli Suomessa suppea, totinen ja laadultaan ailahteleva. Harut päättivät ryhtyä tuomaan ulkomailta parempia laattoja.

Laattapiste oli syntynyt.

Tänä päivänä Laattapiste on Suomen johtava kylpyhuoneisiin erikoistunut liikeketju. Pelkkien laattojen sijasta tarjoamme nykyään koko kylpyhuoneen remontin aina suunnittelusta toteutukseen. Pääkonttorimme ja keskusvarastomme sijaitsevat Vantaalla, josta toimitamme kylpyhuonetuotteita ja rakennusmateriaaleja edelleen yli 30 Laattapiste-myymälään eri puolille Suomea. Lisäksi projektimyyntimme palvelee rakennusliikkeitä ja muita rakennus- ja sisustusalan ammattilaisia sekä tukkumyynnin tiimi palvelee laajaa jälleenmyyjäverkostoamme. Yhdessä tarjoamme töitä noin 140 suomalaiselle ja teemme liikevaihtoa noin 30 miljoonaa euroa.

Vielä nykyäänkin Harujen perhe omistaa Laattapisteen. Nyt vetovuorossa ovat veljekset Tommi ja Petteri Haru.

Laattapiste Oy
Mestarintie 5, 01730 Vantaa
Puh. 09 878 031
info@laattapiste.fi

Brandiseurantatutkimus_2015

Tommi_ja_Petteri

platina-20082017-peruslogo_FI_web     perheyritys      SISÄILMAYHDISTYS_KANNATTAJAJÄSEN_MERKKI_VERSIO_1_MV_2015

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika