Putkiremontti tulossa?

Taloyhtiö_iso_nosto_475x700px

Taloyhtiö_tekstiboxit_463x40px

Taloyhtiön kunto vaikuttaa sekä asumisviihtyisyyteen että oman kotisi arvoon. Jos taloyhtiöstä ei ole pidetty hyvää huolta, voi se asunnon myyntitilanteessa paitsi karkottaa ostajaehdokkaita, pahimmillaan myös alentaa kotisi hintaa.

 

Taloyhtiö_tekstiboxit_463x40px2

Putkiremontin yhteydessä on otollinen hetki laittaa taloyhtiön tilat ja oma kylpyhuone kerralla kuntoon. Päivitys nostaa taloyhtiön ja samalla oman kotisi arvoa. Taloudellista hyötyä syntyy myös pitkällä tähtäimellä, kun taloyhtiö ja sitä kautta osakkaat säästävät tulevissa vakuutus- ja korjauskustannuksissa.

 

Taloyhtiö_tekstiboxit_463x40px4

Vuonna 2016 olimme mukana yli 8 000 kylpyhuoneen putkiremontissa, ja kylpyhuonerakentamisesta meillä on yli 30 vuoden kokemus. Sen turvin uskallamme sanoa tuntevamme suomalaiset kylppärit läpikotaisin. Meiltä löydät tuotteet ja ratkaisut kaikkiin kodin ja taloyhtiön tiloihin sekä erilaisiin tarpeisiin, toiveisiin ja tyyleihin.

 

Taloyhtiö_tekstiboxit_463x40px3

Olemme mukana koko remontin ajan aina hankesuunnittelusta toteutukseen saakka ja tarjoamme monipuoliset työkalut onnistuneeseen remonttiin. Kauttamme saat kaikki kylpyhuonetuotteet lattiasta kattoon sekä tarvittavan dokumentoinnin. Lisäksi osakkaiden käytössä on veloitukseton ja henkilökohtainen muutostyöpalvelu havainnollisine 3D-kuvineen. Huolehdimme myös projektinhallinnasta, logistiikasta ja työmaakoulutuksista.

Divider

Mukana_vuoden_putkiremontissa_2016_463x40px

Vantaalaistaloyhtiö As Oy Kaarenkeijussa tehty putkiremontti on valittu Vuoden Putkiremontti 2016 -palkinnon saajaksi. Perusteluissaan tuomaristo kehui erityisesti remontin pitkäjänteistä valmistelua ja huolellista suunnittelua. Remontti valmistui kaksi kuukautta etuajassa, ja lisäksi sen kustannukset alittuivat.

Remontin urakoinnista vastasi yhteistyökumppanimme Fira Palvelut Oy, ja projektinjohtajana toimi kumppanimme Vahanen Oy. Taloyhtiössä on kaiken kaikkiaan 200 asuntoa, joihin toimitimme laatat, Dansanin Mido-sarjan kalusteet sekä Mapein rakennuskemian tuotteet. Projektin onnistumiseen vaikuttivat osaltaan vahvuutemme: kilpailukykyiset hinnat, laadukkaat tuotteet, nopeat toimitukset sekä lähes sadan prosentin toimitusvarmuus.

Vuoden Putkiremontti -kilpailun järjestää Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhdessä SuLVI ry:n, LVI-TU ry:n, RT ry:n ja SKOL ry:n kanssa.

Lisätietoja: Tomi Rouvinen, Laattapisteen projektimyynti, tomi.rouvinen@laattapiste.fi, puh. 040 060 1123

Vuoden_putkiremontti_2016_463x300px_2

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika