Ripaus bling-blingiä

950x380px_remonttitarina-kuvitus+info9

”Kokonaisuus ratkaisi: hinta ja se, mitä sovittiin, kohtasi tarpeemme”

”Talomme on sinänsä uusi, alle 10 vuotta vanha, mutta kylpyhuone jäi jo alun pitäen hieman keskeneräiseksi. Loppusysäyksen remontille antoi käytävän puolella sattunut pieni vesivahinko: ajattelin, että nyt jotain pitää tehdä. Siinä sitten yksi päivä pyörähdin Laattapisteelle kysymään suunnittelusta ja siitä, miten remontti toimii. Varsinaisen remonttipäätöksen syntymisessä meillä oli silti veivaamista ja valinta kesti melko pitkään. Lopulta kokonaisuus ratkaisi: hinta ja se, mitä sovittiin, kohtasi tarpeemme.

Koko kylpyhuoneen suunnittelu lähti siitä, että halusimme uuteenkin kylppäriin ammeen. Sen sijaan annoimme vapaat kädet kalusteiden järjestelemisessä. Aiemmin kylpyhuoneessa oli kermanväristä, vaaleaa laattaa ja tummemmanpunaisia tehostelaattoja. Meillä oli mielessä uusi, mustavalkoinen sävymaailma, ja päätös terävöityi matkan varrella. Tilaan piti saada myös jotain bling-blingiä.

Remontti lähti aika reippaasti liikkeelle. Ensin tehtiin suojaukset ja yläkerrasta varattiin yksi huone remonttitarvikkeille. Tuntui kyllä, että apua, kylppäri ja puolet asunnosta on peitetty, tätäkö pitää kestää monta viikkoa! Ilmassa oli siis uupumuksen ja epätoivon merkkejä. Aika nopeasti kaveri kuitenkin eteni työssään ja kysyi esimerkiksi, voiko hän laatoittaa pitkän päivän viikonloppuna, lauantaina. Meille se sopi hyvin, sillä tiesimme, että se nopeuttaa työn valmistumista.

Alussa piti myös selvittää, pystyykö kalusteita siirtämään vai ei, ja myös lattia oli piikattava auki. Yhteen lattialämmitysputkeen tuli pieni reikä, mikä aiheutti vähän viivästystä. Mutta eihän mikään remontti suju ilman yllätyksiä!

Kalusteiden asennusvaiheessa taas pöntön huuhtelupainikkeessa oli useamman kerran häikkää ja sitä käytiin korjaamassa. Tämä hoitui kuitenkin aina hyvin helposti, sillä tiesimme, mihin ottaa yhteyttä, ja sitten kaveri tuli paikalle ja vika saatiin korjattua saman tien.

Parasta uudessa kylppärissä on toimivan oloinen kokonaisuus. Pääväreihin pystyy hyvin yhdistämään vuodenaikojen mukaan eri sävyjä ja siten värimaailmaa ja ilmettä voi muokata esimerkiksi pyyhkeillä.”

Asiakas Espoosta

300x70px_palaa-galleriaan

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika