Työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme. Jos meillä ei ole juuri nyt tarjolla sinua kiinnostavaa tehtävää, voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen info@laattapiste.fi.


 

Etsimme Vantaan-myymälämme ProCenteriin myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä

rakennusliikemyyjää

ProCenterit ovat Laattapiste-myymälöiden yhteydessä olevia ammattilaispisteitä, joissa palvellaan urakoitsijoita sekä yksittäisiä kylpyhuoneremontteja tekeviä yrityksiä. Tarjoamme samasta paikasta kaikki kylpyhuoneen tuotteet ja ratkaisut helposti ja kätevästi suoraan työmaalle toimitettuna.

Tehtäväsi on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua. Kerrot heidän työtään helpottavista ja nopeuttavista ratkaisuista ja toimit yhteyshenkilönä kaikissa kylpyhuoneeseen liittyvissä ratkaisuissa. Sinulla on vahva myynnillinen rooli sekä siihen liittyvä henkilökohtainen budjetti.

Odotamme, että sinulla on rakennusalan peruskoulutus ja kokemusta rakentamisen parista. Toimit asiantuntijana ammattilaisille, joten asiakkaan toiminnan ymmärtäminen on välttämätöntä. Tuotteistamme ja palveluistamme saat kattavan perehdytyksen.

Vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja palveluasennetta. Tuotteemme ovat markkinoiden parhaimmistoa, mutta kykysi palvella asiakasta ja rakentaa asiakassuhdetta ratkaisevat kuitenkin viime kädessä, millaisena hän näkee meidät. Arvostamme aikaisempaa myyntikokemusta, jota voi kuitenkin täydentää vankalla ammattitaidolla sekä oikealla asenteella.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn alan johtavien tuotteiden parissa. Hyvän, kiinteän kuukausipalkan lisäksi rakennamme sinulle tavoitteisiin sidotun bonusjärjestelmän. Tulet työskentelemään menestyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa pääset kehittymään ja kehittämään.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 12.6., ma 19.6. ja ma 24.7. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi pe 28.7. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika