Uudistuksia Dansanin tuotetietomerkintöihin

Pagekuva_1036x500px3

Tanskalainen Dansani kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja niiden laatua. Viimeisimpänä uudistuksena valaisimien tuotetietomerkintöjä on parannettu. Valaistujen peilien ja peilikaappien tuotetiedoista löytyy jatkossa maininta muun muassa valaisimien tehosta (watti), värilämpötilasta (kelvin), valovirrasta (luumen) sekä värintoistoindeksistä (CRI-/Ra-arvot).

Edellä mainittujen tietojen lisäksi Dansani mittaa tuotteidensa valaistusvoimakkuudet eli luksiarvot. Tätä varten yritys on kehittänyt mittausjärjestelmän, jossa valaistusvoimakkuusarvot mitataan 12:sta ennalta määritellystä pisteestä: läheltä sisäkattoa (epäsuora valo), kasvojen korkeudelta (peilin taso) ja allastasolta (työtaso). Tämän ohella tarkastellaan tuotteiden vaikutusta huoneen yleisvalaistukseen.

Dansanin kalusteiden valaisimissa käytetään vain LED-teknologiaa, jolloin valaisimet kestävät jatkuvaa sytyttämistä. Valaisin myös syttyy heti ilman häiritsevää värinää. LED-valaisimien elinkaari on hyvin pitkä ja täten niiden huoltotarve on minimaalinen. LED-valaisimien valtiksi voidaan lukea myös ympäristöystävällisyys: ne kuluttavat vain vähän energiaa eivätkä sisällä lainkaan elohopeaa. Dansanin LED-valaisimien kelvin-arvot ovat 3 100–3 150 K.

Muistilista

Avaa muistilista

Kerää muistilista suosikkituotteistasi ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu.

Varaa aika