Kuva 1

Kylpyläosastolla toteutettiin merkittävä ja kattava uudistus.

Kuva 2

Allastosaston tyylikäs ulkoasu sopii historialliseen miljööseen.

Kuva 1
Kuva 2

Majvikin kokous- ja kongressihotelli

16.08.2023
Historialliset seinät ja pitkään palvelleet rakennukset eivät välttämättä ole este innovaatioille. Loistava esimerkki tästä on 1900-luvun alussa rakennetussa jugendlinnassa palveleva Majvikin kokous- ja kongressihotelli, jonka kylpyläosastolla toteutettiin merkittävä uudistus vuoden 2023 alussa.

Uudistetun kylpyläosaston myötä Majvikin historiaan kirjoitettiin uusi luku, sillä projektissa hyödynnettiin Suomessa ennen näkemättömiä Wedi-tuoteinnovaatioita, joiden avulla kylpyläosaston entisiä uima-allasrakenteita pystyttiin hyödyntämään uudistuksessa.

Kylpyläosaston uudistuksessa päädyttiin hyödyntämään altaissa valmiiksi olleita, betonista valettuja portaita, uusien penkkien toteutuksessa. Uudet penkit puolestaan toteutettiin Wedistä. 

Uusien penkkien asentaminen sujui työmaalla vaivattomasti ja siististi. Wedi nopeutti työmaan aikataulua, sillä purkutyöt ja uuden betonin kuivumisajat jäivät  pois projektin työvaiheista. Wedillä saatiin myös luotua tasainen laatoitusalusta ilman tasoituksia lasimosaiikille.  

Wedin omilla asiantuntijoilla oli projektissa aktiivinen rooli ja projektin eri osapuolilla oli alusta loppuun positiivinen tahtotila ja "tekemisen meininki". Laattapisteen asiantuntijat puolestaan keskittyivät helpottamaan yhteistyökumppaneiden onnistumista oikeiden tuotevalintojen kanssa ja tuomalla eri toimijat yhteen.

Laatoitusten suhteen Wedi tarjoaa parhaan mahdollisen laatoitusalustan. Majvikiin haluttiin valita laattatuotteet, joiden avulla pystyttiin luomaan tyylikäs ja persoonallinen kokonaisuus, rakennuksen pitkää ja arvokasta historiaa unohtamatta. Kylpylätiloissa hyödynnettiin laajasti eri laattasarjoja, kuten LPC Lapis, LPC Nature, LPC Daisy, LPC Oldwood ja LPC Avenue

Erilaisten märkätila- ja laattatuotteiden lisäksi Majvikissa uusittiin myös käytävien pintamateriaaleja ja toteutuksiin valikoituivat Interfacen Heuga 727 -tekstiililaatat. Uudistusten avulla Majvikissa voidaan tarjota kokous- ja hotellivieraille entistä viihtyisämpi vierailu.

Projektin tyyppi:
  • Kylpylät ja uima-altaat
Sijainti: Kirkkonummi
Rakennustyyppi: Kylpylä- ja uimahallirakentaminen
Rakennusvuosi: 2023
Suunnittelija: Raksystems
Asennusliike: Tilafix Oy
Pääurakoitsija: Respect Project Oy
Kuva 1

Wedistä valmistetut uudet penkit numeroitiin tehtaalla ja työmaalla ne kasattiin vanhojen rappusten päälle. Tämä helpottaa työmaan arkea huomattavasti!

Kuva 2

Uima-altaissa hyödynnettiin Espanjassa valmistettuja LPC Nature -sarjan mosaiikkeja, jotka on valmistettu 100%kierrätetyistä materiaaleista.

Kuva 3

Kylpyläosaston viihtyisissä höyrysaunoissa on hyödynnetty LPC Lapis -sarjan mosaiikkeja ja Wedi puolestaan on mahdollistanut kaarevat muodot ja mukavat istuimet.

Kuva 4

Mosaiikit tuovat uima-altaiden erilaiset muodot kauniisti esiin.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä