Kuva_1

Suihkutilaan suunniteltiin näyttävä ja leikkisä laatoitus Pukkilan Natura-sarjan kuusikulmaisilla laatoilla. 

Kuva_2

Laatoituksessa käytettiin värejä vihreä, musta ja vaaleanvihreä.

Kuva_3

Toisessa suihkutilassa leikiteltiin sinisen sävyillä: Pukkilan Natura-sarjan värit sininen, siniharmaa ja musta.

Kuva_4

Pukuhuoneiden lattiat laatoitettiin myös vaaleanvihreillä Pukkila Naturan kuusikulmaisilla laatoilla

Meritorin koulu

Meritorin koulu on noin 340 oppilaan alakoulu Espoon Kivenlahdessa. Koulussa toteutettiin mittava peruskorjaus vuonna 2020 ja oppilaat pääsivät opiskelemaan uusiin tiloihin keväällä 2021. Peruskorjauksen pääsuunnittelijana toimi Arkkitehdit Q4 Oy ja sisustuksen suunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehti Uitto Consulting Oy.

Meritorin koulun suunnittelun keskeisenä päämääränä oli luoda terveellinen ja turvallinen oppimisympäristö, joka tukee lapsia ja nuoria kasvamisen ja oppimisen polulla. Lisäksi tavoitteena oli tehdä tiloista viihtyisät ja inspiroivat, jotka luovat positiivisia vaikutuksia oppilaiden motivaatioon, luovuuteen ja oppimistuloksiin. Värikäs ympäristö luo iloisen ja energisen ilmapiirin. Käytetyt värisävyt ja kuviot herättävät mielikuvituksen ja luovuuden eloon ja kannustavat oppilaita uudenlaiseen ajatteluun ja innostumaan oppimisesta.

Projektin tyyppi:
  • Oppilaitokset ja päiväkodit
Sijainti: Espoo
Rakennustyyppi: Koulu

Keraamiset laatat Pukkilan valikoimasta

Koulun suihku-, pukeutumis- ja wc-tiloista haluttiin luoda iloiset ja värikkäät. Suihkutilat laatoitettiin kauttaaltaan Pukkila Natura-sarjan 6-kulmaisilla laatoilla. Lattiat ja tehosteseinä laatoitettiin epäsymmetrisesti sarjan sinisen ja vihreän sävyisillä laatoilla muiden seinien ollessa valkoiset. Kuusikulmainen muoto ja laattojen värit toistuvat muissakin sisustuselementeissä, kuten akustiikkalevyissä ja säilytyslokeroissa.

Ikonisen Pukkila Natura-sarjan laatat valittiin myös pukeutumis- ja wc-tilojen lattiapinnoille. Laatat ovat lasittamattomia porcellanatoja, jotka sopivat seinä- lattialaatoituksiin kaikissa tiloissa ja kestävät kovaakin käyttöä ja kulutusta vuodesta toiseen.

Wc-tilojen seiniin valittiin värikkäät, kiiltävälasitteiset seinälaatat tuotesarjasta Pukkila Urban Atelier. Värikkäät laatat tekevät tiloista pirteät ja kiiltävä pinta avaran ja valoisan vaikutelman. Urban Atelier -sarjassa on valittavana 48 väriä kolmessa eri koossa. 

Pikkukuva_1

Mintunvihreä lattia piristää wc-tilaa. Laatat: Pukkila Natura 6-kulmainen vihreä & valkoinen

Pikkukuva_2

Turkoosi tehosteseinä on raikas ja eksottiinen. 

Pikkukuva_3

Valkoinen saumaväri tuo kalanruotoladonnan erityisesti esille. Tehostelaatta: Pukkila Urban Atelier Cobalto

Pikkukuva_4

Eri tiloissa leikiteltiin ladonnoilla. 

Pikkukuva_5

Pirteän keltainen laatta on Pukkilan Urban Atelier -sarjan sävy Papiro.

Pikkukuva_6

Kulmat siistittiin helposti laattalistoilla.

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Varaa aika Etsi myymälä