Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Valkeakosken kaupunginkirjasto

Karusellikuva 1
Karusellikuva 2
Karusellikuva 3

Valkeakosken kaupunginkirjasto muutti loppukesällä 2019 kauppakeskus Torikeskukseen, jossa toisen kerroksen liiketiloja muokattiin uuteen käyttötarkoitukseen. Viihtyisät tilat kutsuvat viettämään aikaa, ja kirjastossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Lastenosaston pintamateriaaliksi valittiin hiilineutraalit, ekologiset ja sisäilmaa parantavat Interfacen tekstiililaatat Human Connections- ja Urban Retreat -sarjoista. Tekstiililaatat ovat oiva valinta kotoisaan tilaan, jossa akustiset ominaisuudet, helppohoitoisuus ja kestävyys ovat tärkeitä kriteereitä. Niiden avulla lastenosastolle saatiin luotua rauhoittava ja vehreän luonnonläheinen tunnelma.

Projektin tyyppi: Julkirakentaminen (kunnallinen)
Sijainti: Valkeakoski
Rakennustyyppi: Kokoontumisrakennus
Rakennusvuosi: 2019
Pinta-ala: 171 m²
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Kohteen tuotteita

Muita samanlaisia

Katso myös