Mapei

09.01.2018
Italialainen perheyritys Mapei on perustettu Milanossa vuonna 1937. Se on maailman johtavia rakennuskemian tuotteiden valmistajia ja tunnetaan erityisesti pitkäjänteisestä tutkimus- ja kehitystyöstään sekä ekologisuudestaan.
Logo 3
Pääkuva

Mapei – laatua yli 80 vuotta

Yhteistyötä kanssamme jo vuodesta 1984 tehnyt, yli 80 vuotta alalla toiminut italialainen Mapei valmistaa korkealaatuisia valumassoja, tasoitteita, vedeneristeitä sekä laattojen kiinnitys- ja saumausaineita. Kansainvälisellä yrityksellä on ympäri maailmaa yli 70 tehdasta, joista lähin sijaitsee Norjassa.

Keskiössä ekologisuus ja kestävä kehitys

Mapein toiminnan perustan ovat aina muodostaneet kestävä kehitys ja ekologisuus sekä pyrkimys ympäristöystävällisen rakentamisen kehittämiseen. Yritys painottaa vihreitä arvoja niin tuotekehityksessä kuin muussakin toiminnassaan valmistuksesta jakeluketjuun ja työhyvinvointiin asti. Käytännössä tämä näkyy ekologisempina tuotantomenetelminä, jatkuvana tuotekehityksenä sekä läpinäkyvänä yritystoimintana. Tuotteet ovat vähäpäästöisiä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan myös hyvän sisäilman näkökulmasta.

Pikkukuva 1
Pikkukuva 2
Pikkukuva 3

Laadukkaat rakennuskemian tuotteet asunto- ja korjausrakentamiseen sekä julkitilarakentamiseen

Pitkäjänteisen tutkimus- ja tuotekehitystyönsä ansiosta Mapei on pystynyt luomaan ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia ja teknisesti erittäin pitkälle vietyjä tuotteita. Esimerkiksi Mapein Ultralite-sarjan kiinnityslaastit ovat huomattavasti tavallisia kiinnityslaasteja kevyempiä ja siten käyttäjälleen merkittävästi ergonomisempia. Erikoissementtipohjaiset Ultracolor Plus -sarjan saumauslaastit puolestaan ovat härmeettömiä ja tasavärisiä. BioBlock-ominaisuus estää homeen kasvua, ja DropEffect-ominaisuus tekee saumasta hyvin tiiviin, jolloin se imee vain vähän vettä ja on helppo pitää puhtaana.

LUE AIHEESTA LISÄÄ

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta