Mapei

Italialainen perheyritys Mapei on maailman johtavia rakennuskemian tuotteiden valmistajia ja tunnetaan erityisesti pitkäjänteisestä tutkimus- ja kehitystyöstään.
Logo 3
Pääkuva

Mapei – laatua yli 80 vuotta

Mapei perustettiin Italiassa yli 80 vuotta sitten, ja siitä on kasvanut maailman johtava liima-aineita, saumausmassoja ja kemikaaleja tuottava konserni. Teknologia ja innovointi ovat tärkeitä tekijöitä tuotteiden ominaisuuksien parantamiseksi ja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Kansainvälisellä yrityksellä on ympäri maailmaa yli 80 tehdasta, joista lähin sijaitsee Norjassa. Laattapiste on tehnyt yhteistyötä Mapein kanssa jo vuodesta 1984 lähtien, keskittyen erityisesti laatoitustuotteisiin.

Laadukkaat rakennuskemian tuotteet asunto- ja korjausrakentamiseen sekä julkitilarakentamiseen

Pitkäjänteisen tutkimus- ja tuotekehitystyönsä ansiosta Mapei on pystynyt luomaan ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia ja teknisesti erittäin pitkälle vietyjä tuotteita. Esimerkiksi Mapein Ultralite-sarjan kiinnityslaastit ovat huomattavasti tavallisia kiinnityslaasteja kevyempiä ja siten käyttäjälleen merkittävästi ergonomisempia. Erikoissementtipohjaiset Ultracolor Plus -sarjan saumauslaastit puolestaan ovat härmeettömiä ja tasavärisiä. BioBlock-ominaisuus estää homeen kasvua, ja DropEffect-ominaisuus tekee saumasta hyvin tiiviin, jolloin se imee vain vähän vettä ja on helppo pitää puhtaana.

Valmistajan tiedot:

Perustamisvuosi: 1937
Liikevaihto: 2,8 miljardia
Työntekijöiden määrä: n. 10 600
Pääkonttori: Milano, Italia
Tehtaat: 81 tuotantolaitosta 36 maassa

Tuotereklamaatiotuki: Laattapiste Oy, Laattapisteeltä ostetuista tuotteista

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä