Asuntorakentamisen mallisto 2022 on julkaistu

01.10.2021
Uuteen Asuntorakentamisen mallistoon on koottu kaikki asuntojen korjaus- ja uudisrakentamisen projekteissa tarvitsemasi tuotteet sekä ideat. Tutustu mallistoon!
Asuntorakentamisen mallisto 2022

Asuntorakentamisen mallisto 2022 on julkaistu

Uuteen Asuntorakentamisen mallistoon on koottu kaikki asuntojen korjaus- ja uudisrakentamisen projekteissa tarvittavat tuotteet sekä ideat. Ammattilaisille räätälöidyn malliston tuotteita yhdistää hyvä laatu, kestävyys ja kilpailukykyinen hinta. Tuotteiden saatavuudessa on myös huomioitu kohteiden usein nopeat työmaa-aikataulut: laajaan mallistoon kuuluu lähes yksinomaan varastotuotteita.

LPC Season
Murrettuja sävyjä ja värin pirskahduksia

Asuntorakentamisen malliston laatoissa korostuvat murretut ja pehmeät värit, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen.LPC Fog -sarjan hillitty betonikuosi henkii kodikkuutta ja lämpöä. LPC Galaksi -laattojen neutraaleilla ja pehmeillä värisävyillä saadaan luotua ajaton ratkaisu. Malliston laatoista löydät myös väriä ja pirteyttä arkeen. LPC Season -laatoissa on murretut, pehmeät karkkivärit. LPC Silky -sarjan laatat sopivat erinomaisesti esimerkiksi keittiön välitilaan tai tehosteeksi.

Tutustu malliston laattoihin

Hiljaisuutta entistä ekologisemmin

Tekstiililaattojen käyttö asuintaloissa on kasvanut. Akustoiva ja sisäilmaa parantava tekstiililattia on oiva valinta esim. makuuhuoneeseen. Rappukäytävässä tekstiililattia vaimentaa ääniä ja tuo hotellimaista tunnelmaa. Tekstiililaattamme ovat nyt entistä ekologisempia uuden CQuest™Bio -biokomposiittipohjan ansiosta. Nyt tekstiililaatat sisältävät keskimäärin 88 % kierrätettyä ja biopohjaista materiaalia. Interface-tekstiililaatat ovat hiilineutraaleja koko elinkaarensa ajan.

Tutustu malliston tekstiililaattoihin

Akustoiva ja sisäilmaa parantava tekstiililattia
Ponttivinyyli
LVT-mallisto laajenee

Vinyl Locking Comfort -ponttivinyylien varastovärien valikoima vuodelle 2022 on julkaistu. Uudistuneen sarjan tuotteissa on parannettu askeläänenvaimennuspohja (-18 dB), jämäkkä SPC-runko ja kestävät pontit. Varastomallistossa jatkavat myös suureen suosioon nousseet Silent Elegance -ponttivinyylit. Tutustu myös uusiin LVT-lattioiden asennusratkaisuihin: ponttivinyylit, tarraliimaus ja pysyvä liimaus.

Tutustu malliston vinyyleihin

Uudistettu LPC Gems21

LPC Gems21 -suihkukalustesarja on kokenut muodonmuutoksen. Sarjan lattiakannakkeet, vetimien muoto sekä kaikkien alumiiniosien pinnoite on päivitetty. Lisäksi suihkukalusteiden profiilit ovat saatavilla nykyään myös tyylikkäänä mustana. Uudistuksena on myös J-leikattu lasi, jonka ansiosta lasipinta ylettyy profiilin kanssa samalla tasolle.

Tutustu sarjaan

Uudistettu LPC Gems21
Vettä säästävät Laufenin wc-istuimet
Vettä säästävät Laufenin wc-istuimet

Laufenin kehittämä uusi ympäristöystävällinen täyttöventtiili säästää vettä jopa 0,5 litraa vettä jokaisella huuhtelulla. Täyttöventtiili aukeaa vasta, kun poistoventtiili sulkeutuu, joka mahdollistaa pienemmän veden kulutuksen vaikuttamatta huuhtelutehoon. Venttiili on vakiona mm. Pro-N -malleissa. Asuntorakentamisen mallisto on lisäksi täydentynyt Rigo Plus -lattia-wc-istuimilla. Valmis paketti sisältää pehmeän istuinkannen, vettä säästävän täyttöventtiilin, wc-liittimen sekä wc:n taakse tulevan muovisen suojalaipan.

Tutustu tuotteisiin

Varaa aika Etsi myymälä