Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Remppainfo kertoo, kuinka kylpyhuoneremonttisi etenee

Helppokäyttöinen, sähköinen Remppainfo-palvelu auttaa sinua pysymään kärryillä siitä, miten kylpyhuoneremonttisi etenee. Voit tarkistaa milloin ja missä tahansa, mikä työvaihe remontissa on menossa, sekä selata remonttityöntekijöiden paikan päältä ottamia valokuvia. Remppainfo on käytössä lähes kaikissa tekemissämme remonteissa – lue lisää!
pääkuva

Näin Remppainfo toimii

Kun hankit meiltä kylpyhuoneremontin, saat linkin kätevään ja helppokäyttöiseen Remppainfo-palveluun. Remppainfoon dokumentoidaan tarkasti remontin kulku eri työvaiheineen. Remontin valmistuttua Remppainfo jää käyttöösi vielä kymmeneksi vuodeksi, joten valokuvat ja muut tiedot ovat hyvässä tallessa myöhempää tarvetta varten.  

  • Etusivun ohjauspaneelista näet yhdellä silmäyksellä remonttisi tuoreimmat kuulumiset sekä tavoiteaikataulun.
  • Projektisuunnitelmasta voit tarkistaa koko remonttiporukan yhteystiedot ja seurata remontin työvaiheita. Remontin edistyessä pystyt myös katsomaan työntekijöiden ottamia kuvia eri työvaiheista. 
  • Viestintä-välilehdeltä voit lähettää meille milloin tahansa viestin ja kysäistä sinua askarruttavasta asiasta.
  • Tiedostot-osioon tallennetaan kaikki remonttisi raportit ja pöytäkirjat (esim. asbestikartoitusraportti ja kosteusmittauspöytäkirja) sekä tuotekortit ja sertifikaatit talonkirjaa varten.

Remppainfo-palvelu on käytössä kaikissa kylpyhuone-, wc- ja saunaremonteissa, kodinhoitohuoneremonteissa sekä kuivien tilojen laatoitustöissä, jotka hankitaan seuraavista Laattapiste-myymälöistä: Hämeenlinna, Joensuu, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Vaasa, Vantaa.

Pikkukuva 1

Etusivulta näet tuoreimmat päivitykset ja voit tarkistaa, missä vaiheessa remontti on menossa.

Pikkukuva 2

Projektisuunnitelmasta näet koko remonttiporukkasi sekä heidän yhteystietonsa. 

Pikkukuva 3

Remontin edistyessä Projektisuunnitelma-välilehdelle kirjataan myös remontin eri työvaiheet valokuvineen.

Lue aiheesta lisää