Remppainfo kertoo, kuinka kylpyhuoneremonttisi etenee

07.07.2020
Helppokäyttöinen, sähköinen Remppainfo-palvelu auttaa sinua pysymään kärryillä siitä, miten kylpyhuoneremonttisi etenee. Voit tarkistaa milloin ja missä tahansa, mikä työvaihe remontissa on menossa, sekä selata remonttityöntekijöiden paikan päältä ottamia valokuvia. Remppainfo on käytössä lähes kaikissa tekemissämme remonteissa – lue lisää!
pääkuva

Näin Remppainfo toimii

Kun hankit meiltä avaimet käteen -kylpyhuoneremontin, saat linkin kätevään ja helppokäyttöiseen Remppainfo-palveluun. Remppainfoon dokumentoidaan tarkasti remontin kulku eri työvaiheineen. 

Remontin valmistuttua Remppainfo jää käyttöösi vielä kymmeneksi vuodeksi, joten valokuvat ja muut tiedot ovat hyvässä tallessa myöhempää tarvetta varten. Jos esimerkiksi päätät jossain vaiheessa myydä kotisi, voit toimittaa Remppainfo-linkin asunnon uudelle omistajalle, ja niin hänkin pääsee tutustumaan remontin tietoihin.

  • Etusivun ohjauspaneelista näet yhdellä silmäyksellä remonttisi tuoreimmat kuulumiset sekä tavoiteaikataulun.
  • Projektisuunnitelmasta voit tarkistaa koko remonttiporukan yhteystiedot ja seurata remontin työvaiheita. Remontin edistyessä pystyt myös katsomaan työntekijöiden ottamia kuvia eri työvaiheista. 
  • Viestintä-välilehdeltä voit lähettää meille milloin tahansa viestin ja kysäistä sinua askarruttavasta asiasta.
  • Tiedostot-osioon tallennetaan kaikki remonttisi raportit ja pöytäkirjat (esim. asbestikartoitusraportti ja kosteusmittauspöytäkirja) sekä tuotekortit ja sertifikaatit talonkirjaa varten.

Remppainfo-palvelu on käytössä kaikissa kylpyhuone-, wc- ja saunaremonteissa, kodinhoitohuoneremonteissa sekä kuivien tilojen laatoitustöissä, jotka hankitaan seuraavista Laattapiste-myymälöistä: Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Vaasa, Vantaa.

Pikkukuva 1

Etusivulta näet tuoreimmat päivitykset ja voit varmistaa, missä vaiheessa remontti on menossa.

Pikkukuva 2

Projektisuunnitelmasta näet koko remonttiporukkasi sekä heidän yhteystietonsa. 

Pikkukuva 3

Remontin edistyessä Projektisuunnitelma-välilehdelle kirjataan remontin eri työvaiheet valokuvineen.

Lue aiheesta lisää

Varaa aika Etsi myymälä