Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Trendinä boheemi ylellisyys

Viime vuosina varsin vankan aseman saavuttanut minimalistinen sisustustyyli jatkaa edelleen suosiotaan. Sen rinnalle on kuitenkin noussut täysin vastakkainen trendi, boheemi ylellisyys. Koti sisustetaan nyt runsailla väreillä ja ylellisillä materiaaleilla, joilla luodaan kiinnostavia kerroksia. Tutustu ideoihin ja tuo kotiisi ripaus boheemia eleganssia.
Karusellikuva 2

Kotiin saa luotua mystistä ja hotellimaista tunnelmaa paksuilla tekstiileillä ja tummilla sävyillä. Seinälaatat: LPC La Diva, väri Tulipe Noire (tilaustuote)

Karusellikuva 4

Mustat ja terrakotan sävyiset, marmorikuosiset laatat sekä paksut verhot lisäävät tilan dramaattisuutta. Seinälaatat: LPC New Tradition, värit Nero ja Rosso

Karusellikuva 1

Valtavat seinälaatat muodostavat näyttävän taustan sängylle. Lattialaatat: LPC Jewels, väri Bianco Lunensis, seinälaatat: LPC Privilege, väri Shinjuku Taupe (tilaustuotteita)

Karusellikuva 3

Koristeelliset peilit ja kattokruunut sekä marmori ovat osa boheemin ylellistä sisustusta. Suuret marmorikuosiset laatat: LPC Glamour (tilaustuote)

Karusellikuva 2
Karusellikuva 4
Karusellikuva 1
Karusellikuva 3

Boheemin ylellinen koti on dramaattinen ja runsas

Viime vuosien pelkistetympi sisustustyyli, jossa tavarat karsitaan minimiin ja koti sisustetaan neutraaleilla sävyillä sekä luonnonmateriaaleilla, jatkaa edelleen suosiotaan. Sen rinnalle on kuitenkin noussut täysin vastakkainen trendi, joka leikittelee materiaalien runsaudella, ylellisillä tuotteilla ja moninaisilla kerroksilla. 

Yliampuva sisustus on siis tällä hetkellä erittäin trendikäs. Tavoitteena on herättää huomiota ja korostaa yksilöllisyyttä, mutta tehdä se rennon boheemilla otteella, liikaa jäykistelemättä. Trendissä korostuvat nautinnonhalu ja dramaattisuus. Boheemi ylellisyys sopiikin loistavasti värien ja runsaan sisustuksen rakastajille, joihin pelkistetty ja lähes askeettinen minimalismi eivät ole koskaan purreet.  

Pikkukuva 2

Ornamenttikuvioitu välitila on keittiön näyttävin yksityiskohta. Mosaiikki: LPC Tessuti (tilaustuote)

Pikkukuva 1

Messinkiset yksityiskohdat sitovat sisustuksen yhteen. Lattialaatat: LPC Elegant, värit 12N LP ja DK 60N LP

Pikkukuva 3

Boheemin ylellisessä kodissa enemmän on enemmän. Lattialaatat: LPC Jewels, väri Fumo di Londra (tilaustuote)

Boheemin ylellinen sisustus syntyy sametista, nahasta ja marmorista

Suurta suosiota nauttiva sametti on ehkä näkyvin ilmentymä trendistä. Sitä valitaan nyt rohkeasti kodin suurille pinnoille, kuten sohva- ja verhokankaisiin sekä päiväpeitteeseen. Sametin lisäksi laadukas nahka ja marmori tummemmissa sävyissä – mustana, vihreänä ja ruskeana – ovat trendin ytimessä.

Kotiin tuodaan myös muita elementtejä hotellimaisesta sisustuksesta, jossa paksut verhot ja suuret matot kohtaavat kylpyhuoneen marmorilaatoituksen. Metalleista kulta, messinki ja pronssi ovat pinnalla. Kuparin ja ruusukullan aika puolestaan on ainakin toistaiseksi ohi.

Kun uusi kohtaa vanhan

Ylellisten materiaalien yhdistelyn lisäksi sisustukseen syntyy kaivattuja kerroksia, kun eri aikakausien patinoituneita huonekaluja yhdistetään uudenkarheaan bling-blingiin. Krumeluuripeilit ja pölyttyneet kattokruunut kaivetaan nyt ullakolta ja nostetaan sisustuksen keskiöön. Väreissäkään ei säästellä, vaan niitä käytetään runsaasti isoilla pinnoilla ja etenkin tummissa sävyissä. 

Pikkukuva 4

Näyttävä peili kerää ansaitusti huomion tummanpuhuvassa kylppärissä. Kylpyhuonekalusteet: Kartell by Laufen

Pikkukuva 5

Runsas kattokruunu, pyöreät linjat ja voimakas punainen muodostavat kiinnostavan yhdistelmän. Kylpyamme ja pesuallas: Laufenin IlBagnoAlessi One

Pikkukuva 6

Kultainen suihku huokuu ylellisyyttä. Suihku: AXOR:in ShowerCollection (tilaustuote), ©Kuhnle + Knödler for Axor Hansgrohe SE

Lue aiheesta lisää