Uudet kuusikulmaiset laatat LPC P21 -sarjaan

18.10.2017
Suosittu ja laadukas LPC P21 -sarja on nyt entistäkin monipuolisempi, kun se on täydentynyt uusilla, kuusikulmaisilla laatoilla. Kuusikulmaiset laatat ovat saatavilla nopeasti suoraan varastostamme kuudessa eri värissä, sekä tasapintaisena että strukturoituna.
Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Kuusikulmaiset laatat sopivat sekä moderneihin että vanhoihin kohteisiin

Kuusikulmaiset LPC Uni -laatat kuuluvat Asuntorakentamisen mallistoon ja ovat saatavilla nopeasti suoraan varastostamme toimitettuna. Laattoja on varastotuotteena kuudessa eri värissä, sekä tasapintaisena että strukturoituna.

Kuusikulmaisissa laatoissa vanha ja uusi kohtaavat ihanteellisella tavalla. Viehättävä, mennyttä aikaa henkivä tyyli yhdistyy viimeisimpiin trendeihin. Lopputuloksena syntyy kauniita ja erittäin kestäviä porcellanato-laattoja, joissa on muista sarjan porcellanato-tuotteista tuttu, puhdistusta helpottava Cristaline-pintaviimeistely.

Uutuuslaatat sopivat erityisesti putkiremonttikohteisiin, joissa halutaan säilyttää taloyhtiön alkuperäinen, viehättävä henki. Ne ovat kuitenkin omiaan myös uudiskohteisiin, joiden sisustus mukailee 50- ja 60-lukujen tunnelmaa.

Tutustu tuotteisiin

Varaa aika Etsi myymälä