Uusi ArchiCAD-objektikirjasto pintamateriaaleista

29.10.2019
Uuteen suomenkieliseen ArchiCAD-objektikirjastoon on koottu 4 800 eri pintamateriaalivaihtoehtoa: keraamiset laatat, tekstiililaatat ja -matot sekä vinyylilaatat ja -lankut. Tutustu kirjaston ominaisuuksiin ja lataa objektit käyttöösi!

Kattava ja helppokäyttöinen objektikirjasto 

Helppokäyttöisessä objektikirjastossa on kaikkiaan 4 800 tuotetta. Kirjaston keraamiset laatat, tekstiililaatat sekä vinyylilaatat ja -lankut pitävät sisällään kaikki tuotetiedot ja käyttörajoitukset, joten esimerkiksi kaakeleita ei voi epähuomiossa sijoittaa lattiaan. Päivitämme tuotetietoja säännöllisesti.

Saatavilla on perinteisen ladonnan lisäksi useita muita vaihtoehtoja, muun muassa kalanruoto- ja tiililadonta, ja ladontojen limitystä on vaivatonta muuttaa. Keraamisille laatoille on myös valittu valmiiksi saumausaine-ehdotus, jonka voi kuitenkin halutessaan vaihtaa mihin tahansa toiseen Mapein saumausaineeseen ja väriin.

Lopullisessa kuvassa laatoitus näyttää erittäin eläväiseltä ja luonnolliselta, sillä käytössä on jokaisen tuotekuvan kaikki variaatiot. Kirjavissa pintamateriaaleissa vaihtoehtoja voi olla jopa yli 30, jolloin tilan sisustuksesta saa mahdollisimman todentuntuisen käsityksen. 

Kuvasta on valittavissa kolme eri tarkkuutta: nopea ja erittäin kevyt (yksivärinen), kevyt (pieni kuvakoko) sekä täystarkkuus (erittäin suuri tarkkuus tilanteisiin, joissa tarvitaan täydellistä renderointia).

Objektikirjasto päivitetty 9.6.2022

Kuvalohko_1

Pintamateriaali ja ladontamalli valitaan objektikirjaston luetteloista.

Kuvalohko_2

Valittu pintamateriaali lisätään kuvaan objektin kulmapistettä venyttämällä.

Kuvalohko_3

3D-näkymässä on helppo vaihtaa pintamateriaalia, laatan väriä ja ladontamallia.

 

Lue aiheesta lisää

Varaa aika Etsi myymälä