Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Uutuudet 2018: keraamiset Laattapiste Collection -laatat

Laaja keraamisten Laattapiste Collection -laattojen valikoima pitää sisällään runsaan kattauksen laadukkaita kaakeleita, klinkkereitä ja porcellanatoja. Uutuusmallistoomme on valittu sekä trendikkäitä että ajattomia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin, tarpeisiin ja tyyleihin. Tutustu tuotteisiin!
Kuva1

Seinälaatat: LPC Glamour

Kuva2

Seinälaatat ja lattialaatat: LPC Fossil

Kuva3

Seinälaatat ja lattialaatat: LPC Piedra

Kuva4

Seinälaatat: LPC Piedra

Kuva5

Seinälaatat: LPC Murales

Kuva6

Seinälaatat: LPC Marmoles

Kivikuosien voimaa – kivikuosiset laatat

Saat sisustukseen kiinnostavaa kontrastia, kun yhdistät kivimäisten laattojen viileät kuosit lämpimiin, maanläheisiin sävyihin. Vaihtelevilla kivikuvioinneilla ja eläväisillä pinnoilla voit vaikuttaa vielä enemmän tilan tunnelmaan. Parhaiten kivikuosiset laatat pääsevät oikeuksiinsa suurina pintoina. Tutustu kaikkiin kivikuosisiin uutuuslaattoihin!

Pikkukuva kivi 1

Suurten ja näyttävien LPC Slate -laattojen pinta muistuttaa eläväistä rantakalliota. Kuosi ei kuitenkaan ole kirjava, joten sisustus säilyy harmonisena.

Pikkukuva kivi 2

Eteeriset LPC Glamour -laatat tuovat sisustukseen hotellimaisen hienostunutta tunnelmaa. Erityisen ylellinen lopputulos syntyy kiillotetuilla laatoilla.

Pikkukuva kivi 3

LPC Piedra -laattojen upean eläväinen kuvio pääsee sitä paremmin oikeuksiinsa, mitä suurempana pintana laattoja käytetään. 

Kuva1

Seinä- ja lattialaatat: LPC Revolution

Kuva2

Seinä- ja lattialaatat: LPC Revolution

Kuva3

Seinä- ja lattialaatat: LPC Revolution

Kuva4

Seinä- ja lattialaatat: LPC Revolution

Kuva5

Seinä- ja lattialaatat: LPC Revolution

Karua kauneutta – betonikuosiset laatat

Betonimaisten laattojen perheessä yhdistyvät teollisuushenkinen tunnelma, neutraalit sävyt sekä rennon rouheat pinnat. Voit käyttää betonikuosisia laattoja niin suurissa kuin pienissäkin tiloissa – pienessä huoneessa suuret laatat tuovat kaivattua tilan tuntua. Geometriset laatat sopivat hyvin tehosteeksi ja niillä on helppo tuoda särmää muuten hillittyyn tilaan. Tutustu kaikkiin betonikuosisiin uutuuslaattoihin!

Pikkukuva betoni 1

LPC Revolution -sarjan betoni- ja metallikuosiset, rouheat ja kulutetun oloiset laatat ovat saaneet inspiraationsa rakennustyömailta ja metroasemilta.

Pikkukuva betoni 2

LPC Newport -laattoihin on haettu vaikutteita vanhoista kivitaloista. Sarjan veistoksellisia tehostelaattoja voi käyttää koko seinällä tai vaikka koristeraitana.

Pikkukuva betoni 3

LPC Revolution -laattojen värit liikkuvat puuterisista harmaista ruosteenruskeisiin sävyihin ja kuosit minimalistisista hapolla käsitellyn oloisiin pintoihin asti.

Kuva1

Seinä- ja lattialaatat: LPC Mineral

Kuva2

Seinälaatat: LPC Figure

Kuva3

Seinä- ja lattialaatat: LPC Shell

Kuva4

Lattialaatat: LPC Planet

Kuva5

Seinälaatat: LPC Serenade

Kuva 6

Seinälaatat: LPC Squares

Kiinnostavia yksityiskohtia

Etsitkö jotakin poikkeuksellista, sitä viimeisen silauksen antavaa yksityiskohtaa, joka erottaa kotisi muista? Näiden laattojen koristeelliset kuvioinnit, mielenkiintoiset ladontakuviot ja kiehtova tuntu herättävät takuulla huomion. Tutustu inspiroiviin uutuuksiin!

Pikkukuva 1 inspiraatio

LPC Serenade -laatat on ladottu valmiiksi chevron-muotoon. Sulkaa tai nuolta muistuttava kuviointi hahmottuu parhaiten hieman suurempana pintana.

Pikkukuva 2 inspiraatio

Herkät LPC Shell -laatat ovat hakeneet muotonsa simpukasta. Viuhkamaiset laatat voidaan asentaa joko suoraan tai leikkisästi vinottain.

Pikkukuva 3 inspiraatio

Valesaumatut LPC Squares -laatat muistuttavat etäisesti suklaalevyä. Myös leikkisien laattojen pinta yllättää, sillä se on miltei nahkean kumimainen. 

Lempeää luonnollisuutta – puukuosiset laatat

Puukuosisten laattojen eläväinen kuviointi tuo pehmeyttä ja luonnonläheistä tunnelmaa kaikkialle kotiisi, myös niihin tiloihin, joihin puu ei perinteisesti materiaalina soveltuisi. Yhdistele ennakkoluulottomasti keskenään eri sävyjä tai leikittele ladontatekniikoilla. Tutustu puukuosisiin uutuuslaattoihin!

Pikkukuva 3 puu

LPC Amazonia -sarjaan kuuluu sekä viileän skandinaavisia sävyjä että mausteisen lämpimiä värejä, joissa kontrastit ovat syvempiä. 

Pikkukuva 1 puu

Erityisen kaunis ja luonnollinen kokonaisuus syntyy, kun lempeää puukuosia yhdistetään jylhän kivikuosisiin laattoihin. Lattialaatat: LPC Amazonia

Pikkukuva 2 puu

Puukuosiset LPC Amazonia -laatat tuovat sisustukseen ripauksen sademetsien eksotiikkaa. Ne sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin.

Lue aiheesta lisää