Vuoden putkiremontti -kilpailun voitto Helsinkiin

14.02.2018
Helsinkiläistaloyhtiöt As Oy Keinutie 7 ja 9 ovat voittaneet Vuoden putkiremontti 2017 -palkinnon.
Pääkuva

Yhteistyöllä onnistunut putkiremontti

Helsinkiläistaloyhtiö As Oy Keinutie 7:ssä ja 9:ssä tehdyt putkiremontit on valittu Vuoden Putkiremontti 2017 -palkinnon saajaksi. Remontin pääurakoitsijana toimi Adison Oy, kun taas projektinjohdosta, hanke- ja toteutussuunnittelusta, urakan kilpailutuksesta sekä korjaustyön valvonnasta vastasi Vahanen Oy. Olimme mukana putkiremontissa toimittamalla kumpaankin taloyhtiöön kylpyhuoneiden pintamateriaalit sekä kalusteet.

"Laattapiste on panostanut putkiremonttiasiakkaisiin, ja yhteistyö oli saumatonta: kaikki toimitukset tulivat ajallaan, ja hyvien varastojen vuoksi odotusaikojakaan ei juuri ollut", projektipäällikkö Atte Stambej Vahaselta toteaa.

Voitokkaasti remontoiduissa taloyhtiöissä on kaiken kaikkiaan 216 kotia, joiden kylpyhuoneisiin poimittiin laajasta Asuntorakentamisen mallistostamme laatat, suihkuovet sekä Dansanin Mido -kylpyhuonekalusteet. Halutessaan osakkailla oli mahdollisuus valita kylpyhuoneeseensa lisämaksusta myös Firenze-kylpyhuonetarvikkeet sekä Laufenin Pro N -seinä-wc-istuin. 

"Taloyhtiöön tehtiin mallikylpyhuone, ja lisäksi asukkailla oli vielä mahdollisuus käydä myymälässä keskustelemassa oman kylpyhuoneensa kalustuksesta. Koska Laattapisteelle oli toimitettu valmiiksi kaikki kylpyhuonepohjat ja taloyhtiön suunnitelmat, asukkaiden ja kylpyhuonemyyjien oli helppo miettiä yhdessä vaihtoehtoisia kalustusratkaisuja", Stambej Vahaselta kertoo.

Vuoden putkiremontti -kilpailun järjestää Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry.

Varaa aika Etsi myymälä