Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Laattapiste Oy, Mestarintie 5, 01730 Vantaa

Osallistuminen

Kilpailu alkaa 22.3.2020 klo 10.00 ja päättyy 29.3.2020 klo 23.59. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa pysyvästi Suomessa asuva (pois lukien Laattapisteen työntekijät ja heidän perheenjäsenensä). Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kilpailun aikana kilpailupäivitystä Facebookissa ja vastaamalla esitettyyn kysymykseen. Osallistuminen on ilmaista ja ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Palkinnot ja voittajan valitseminen

Palkintona kilpailussa on GROHE Euphoria System 180 -suihkujärjestelmä termostaatilla seinäasennukseen, arvo 713 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen tuotteeseen/palveluun.

Voittaja arvotaan 30.3.2020 kaikkien kilpailupäivityksessä esitettyyn kysymykseen vastanneiden joukosta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta vastaamalla hänen Facebookin kilpailupäivitykseen jättämäänsä kommenttiin ja/tai Facebookin yksityisviestillä. Palkinto toimitetaan voittajalle hänen ilmoittamaansa, Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

Järjestäjän vastuu

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima tai liity Facebookiin millään muullakaan tavalla. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Laattapiste vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta.

Laattapiste ei vastaa mahdollisista teknisistä ongelmista tai muista häiriöistä, joilla voi olla vaikutusta kilpailuun osallistumiseen.

Kilpailun materiaali

Kilpailuun saa lähettää vain sisältöjä, jotka eivät ole immateriaalioikeuksilla toiselle suojattuja. Laattapisteellä on oikeus käyttää ja hyödyntää rajoittamattomasti ja pysyvästi kilpailussa syntynyttä materiaalia esimerkiksi markkinointiviestinnässään sekä sellaisenaan että muokattuna (esimerkiksi lyhennettynä).

Muuta

Laattapiste pidättää itsellään oikeuden muuttaa sääntöjä tai esimerkiksi kilpailuaikaa ja palkintoja milloin tahansa, myös kilpailun voimassaoloaikana. Muutoksista tiedotetaan tällä sivulla.

Varaa aika Etsi myymälä