Kodin remontit

27.08.2020

Laita koko koti kerralla kuntoon! Hoidamme kylpyhuone- tai wc-remontin yhteydessä parkettien hionnat, maalaukset, tapetoinnit ja muut kodin sisätilojen pintaremontit. Lisäksi toteutamme erilaiset laatoitustyöt sekä tekstiililaattojen, tekstiilimattojen ja vinyylien asennukset.

Palvelun edut:

  • Suojaamme kotisi huolellisesti remonttipölyltä mm. alipaineistuksen avulla. Perinpohjaisen suojauksen ja siisteyden ansiosta voit asua kotona remontin aikana.
  • Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset on määritelty SisäRYL-ohjeistuksessa. Noudatamme remonteissamme aina tätä ohjeistusta tiukempaa laatuvaatimustasoa.
  • Pääset seuraamaan remontin edistymistä sähköisessä Remppainfo-palvelussa, jonne remonttityöntekijät lataavat jatkuvasti valokuvia ja tietoa.
  • Myönnämme kylpyhuone- ja wc-remonteille sekä kuivien sisätilojen laatoituksille normaalin rakennusaikaisen takuun lisäksi oman kymmenen vuoden takuun.
  • Remonttitarjous sisältää kaiken projektinhallinnasta purkutöihin ja loppusiivoukseen asti. Sinun ei tarvitse pelätä piilokuluja.

Laatoitustyöt ja muut kodin pintaremontit

Haaveiletko kylpyhuoneremontin lisäksi kodin pintaremontista? Hanki kaikki kätevästi yhdestä paikasta: toteutamme avaimet käteen -kylpyhuone- tai wc-remontin yhteydessä luotettavasti ja turvallisesti parkettien hionnat, maalaukset, tapetoinnit ja muut kodin sisätilojen pintaremontit. Erikseen hoidamme myös yksittäiset laatoitustyöt sekä tekstiililaattojen, tekstiilimattojen ja vinyylien asennukset. Avaimet käteen -kylpyhuoneremonteillamme sekä kuivien sisätilojen laatoituksillamme on aina 10 vuoden takuu.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta