HakuKylpyhuoneremontit

Kaipaatko kylppäriisi uutta ilmettä? Jätä kaikki huoleksemme ja aloita elämäsi helpoin kylpyhuoneremontti. Hoidamme remonttisi alusta loppuun saakka ja sinä voit keskittyä vaikkapa lomailuun.

Palvelun edut:

  • Suojaamme kotisi huolellisesti remonttipölyltä mm. alipaineistuksen avulla. Perinpohjaisen suojauksen ja siisteyden ansiosta voit asua kotona remontin aikana.
  • Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset on määritelty SisäRYL-ohjeistuksessa. Noudatamme remonteissamme aina tätä ohjeistusta tiukempaa laatuvaatimustasoa.
  • Pääset seuraamaan remontin edistymistä sähköisessä Remppainfo-palvelussa, jonne remonttityöntekijät lataavat jatkuvasti valokuvia ja tietoa.
  • Myönnämme kylpyhuone- ja wc-remonteillemme normaalin rakennusaikaisen takuun lisäksi oman kymmenen vuoden takuun.
  • Remonttitarjous sisältää kaiken projektinhallinnasta purkutöihin ja loppusiivoukseen asti. Sinun ei tarvitse pelätä piilokuluja.

Helppo ja huoleton avaimet käteen -kylpyhuoneremontti

Haaveiletko kylpyhuoneremontista? Meiltä saat kaiken kylppäriisi: kylpyhuonekalusteet, kylpyhuoneen laatat sekä laatoitustuotteet. Tarjoamme myös käyttöösi asiantuntevaa suunnittelupalvelua, joka sisältää  muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat remontoitavasta tilasta. Lisäksi saat hankittua kauttamme remontille luotettavat tekijät. Avaimet käteen -kylpyhuoneremonteillamme on aina 10 vuoden takuu.

Ammattitaitoisesti ja huolellisesti tehty kylpyhuoneremontti lisää asumisen mukavuutta ja nostaa kodin arvoa. Kylpyhuoneremontti on monivaiheinen projekti, joka vaatii laajaa teknistä tietoa ja osaamista. Tutustu remontin eri vaiheisiin sekä lue lisää remontin kestosta.

Kylpyhuoneremontin hinta riippuu toiveistasi ja tarpeistasi, mutta tyypillisesti avaimet käteen -kylpyhuoneremontin hinnat liikkuvat 15 000 euron molemmin puolin. Joustavalla Rempparaha-rahoituksella saat kylpyhuoneremontille kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Lue tarkemmin, mitä kylpyhuoneremontti maksaa, ja katso esimerkkejä erihintaisista remonteista. 

Tutustu tekemiimme remontteihin

Lue aiheesta lisää