Laattapisteen suunnittelusta toteutukseen -remontti

28.09.2017

Elämäsi helpoimmat remontit yhden pisteen kautta. Meillä on hyvin tehtyjen asioiden historia ja kanssamme onnistut takuulla. Kauttamme saat ”avaimet käteen” –remontin, olit sitten suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia, wc-remonttia, uima-altaan kunnostusta tai vaikkapa lattiapintojen uusimista. Aina remontin kartoituskäynnistä, suunnittelun kautta valmiiseen tilaan. Suunnittelun toteuduttua voit kurkistaa uuteen tilaan 3D-kuvan ja 360 tilamallin kautta. Teemme kylpyhuoneremontin yhteydessä myös muut kodin sisutusremontit kuten maalaukset ja tapetoinnit.

Palvelun edut:

  • Remonttitarjous sisältää kaiken projektinhallinnasta purkutöihin ja loppusiivoukseen asti. Sinun ei tarvitse pelätä piilokuluja.
  • Suojaamme kotisi huolellisesti remonttipölyltä mm. alipaineistuksen avulla. Perinpohjaisen suojauksen ja siisteyden ansiosta voit asua kotona remontin aikana.
  • Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset on määritelty SisäRYL-ohjeistuksessa. Noudatamme remonteissamme aina tätä ohjeistusta tiukempaa laatuvaatimustasoa.
  • Pääset seuraamaan remontin edistymistä sähköisessä Remppainfo-palvelussa, jonne remonttityöntekijät lataavat jatkuvasti valokuvia ja tietoa. Remppainfo-linkki jää käyttöösi kymmeneksi vuodeksi, joten valokuvat ja muut tiedot remontista ovat tallessa myös myöhempää tarvetta varten.
  • Myönnämme kylpyhuone- ja wc-remonteillemme normaalin rakennusaikaisen takuun lisäksi oman kymmenen vuoden takuun.

Helppo ja huoleton avaimet käteen -kylpyhuoneremontti

Haaveiletko kylpyhuoneremontista? Meiltä saat kaiken kylppäriisi: kylpyhuonekalusteet, kylpyhuoneen laatat sekä laatoitustuotteet. Tarjoamme myös käyttöösi asiantuntevaa suunnittelupalvelua, joka sisältää  muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat remontoitavasta tilasta. Lisäksi saat hankittua kauttamme remontille luotettavat tekijät. Avaimet käteen -kylpyhuoneremonteillamme on aina 10 vuoden takuu.

Teemme kylpyhuoneremontin yhteydessä myös esimerkiksi saunat, tapetoinnit, maalaukset sekä muut kodin sisustusremontit.

Remonttityypit

Varaa aika

Tutustu tekemiimme remontteihin

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta