Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK


Rempparaha-rahoitus

Kylpyhuoneremontti nostaa paitsi asumisen tasoa, myös kodin arvoa. Jos remontti kuitenkin tuntuu liian isolta sijoitukselta, voit valita rahoituksen joko osalle tai vaikka koko remontille.

Palvelun edut:

  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia ja nopea rahoituspäätös
  • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku
  • Ei etukäteismaksuja
  • Joustava maksusuunnitelma ja mahdollisuus hyödyntää lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia tai maksaa ylimääräisiä suorituksia
  • Hyötyä verovähennyksistä

Kylpyhuoneremontti on iso sijoitus, joka ilahduttaa paitsi päivittäin, myös pitkässä juoksussa: remontti voi nostaa kodin arvoa tuntuvastikin. Remontti saattaa kuitenkin tuntua varsin isolta sijoitukselta. Jos lompakkosi kaipaa lepotaukoa, voitkin halutessasi pilkkoa kuluja ja valita Rempparaha-rahoituksen joko osalle tai vaikka koko remontille. Näin saat jaettua remonttikulut fiksusti kuukausieriin ja pääset nauttimaan heti uudesta kylppäristä.

Rempparahan avulla toteutat suuremmatkin hankinnat vaivattomasti, joustavasti ja turvallisesti. Saat rahoituspäätöksen nopeasti ja et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. Ensimmäinen lasku erääntyy vasta kolme kuukautta remontin aloituksesta, jolloin remontti on tavallisesti jo valmis. Ensimmäiset kolme kuukautta ovat sinulle korottomia ja kuluttomia, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois joko kerralla tai sopivissa kuukausierissä. Halutessasi pystyt myös maksamaan milloin tahansa ylimääräisiä suorituksia tai vastaavasti hyödyntämään lyhennys- ja maksuvapaita kuukausia.

Reilua, eikö totta?

Rahoitus on kertaluotto 1 000–50 000 €. Todellinen vuosikorko 10 000 €:n luotolle on 7,61 %, kun luoton korko on OP-prime +6,25 % (6,5 % 4/19). Laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 636,34 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 €:n minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Katso myös