HakuTuotteiden valinta

Etsitkö pakkasta kestäviä pihalaattoja tai täydellistä kylpyammetta? Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään valitsemaan tuotteet, jotka sopivat sekä tarpeisiisi että budjettiisi.

Palvelun edut:

  • Laadukkaat ja kestävät tuotteet
  • Uusin tieto tuotteista ja niiden ominaisuuksista sekä trendeistä
  • Asiantuntevat myyjät ja tekninen neuvonta
  • Oma, vähintään viiden vuoden tuotetakuu suurimmalle osalle tuotteista

Onpa remonttisi suuri tai pieni, asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään kattavasta valikoimastamme tuotteet, jotka sopivat sekä tarpeisiisi että budjettiisi. Poikkeuksellisen laajaa varastotuotteiden valikoimaamme täydentää lähes rajattomat vaihtoehdot antava tilaustuotteiden mallisto.

Keraamisten laattojen sekä tekstiilimattojen ja vinyylien ohella saat meiltä kaiken kylpyhuoneeseesi: kylpyhuonekalusteet, pesualtaat, wc-istuimet, ammeet, pyyhekuivaimet, hanat ja suihkut sekä suihkukulmat, suihkuseinät ja suihkuovet. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat kaikki kylpyhuonerakentamisen tuotteet, kuten laatoitustuotteet ja vedeneristeet sekä puhdistus- ja suoja-aineet.

Mielestämme ansaitset vain parasta, mutta meillä hyvä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita kallista. Valitsitpa perusmallin tai designtuotteen, voit aina luottaa siihen, että saat rahoillesi vastinetta. Olemme tästä siinä määrin varmoja, että myönnämme useimmille tuotteista oman, vähintään viiden vuoden tuotetakuun.

Katso myös