Black Week

Pääkuva

Laattapisteen odotetut Black Week -tarjoukset ovat voimassa jälleen koko viikon. Tarjouksien joukosta löydät tyylikästä designia huikeilla tarjoushinnoilla.

Tyylikästä designia pimeillä hinnoilla

Tee vuoden parhaat löydöt remontointiin ja rakentamiseen Laattapisteen Black Week -tarjouksista! Black Week -kampanjan aikana tarjoamme tyylikästä designia pimeillä hinnoilla. Tarjoustuotteiden joukosta löydät tyylikkäät laattatuotteet, mutta myös vinyyleitä ja esimerkiksi kylpyhuonekalusteet. Black Week  -tarjoukset ovat voimassa vain 20.-27.11.

Huipputarjouksia myös myymälöissä

Laattapisteen omat myymälät ympäri Suomea ovat koko Black Weekin ajan täynnä mahtavia tarjouksia. Laattapisteen myymälät sijaitsevat Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja  Vantaalla. Verkkosivujemme kautta voit varata näppärästi ajan lähimpään myymälään, niin pääset tapaamaan erikoisliikemyyjäämme juuri silloin kun sinulle sopii.

Huipputarjouksia myös Outletissa

Outlet-valikoimamme joukosta löydät tuotteita kodin remontointiin ja rakentamiseen huippuhinnoilla, mutta tilauksen kanssa on syytä olla nopea!

 

Laattapisteen Black Week -tarjoukset ovat voimassa 20.–27.11.2022 Laattapisteen verkkokaupassa ja myymälöissä:  Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa. Alennetut tuotteet ja hinnat näkyvät kampanjan ajan Laattapisteen verkkokaupassa. Tarjoustuotteita on saatavilla rajoitetusti, niin kauan kuin varastoa riittää. Tuotteiden toimitusaika sovitaan oston yhteydessä. Ei jälleenmyyjille. Tutustu etämyynnin toimitusehtoihin.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä