Suihkuseinäkampanja

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Laattapiste-Pukkilan suuresta Suihkuseinäkampanjasta löydät erilaiset suihkuseinät ja -kulmat Suomen edullisimpaan hintaan.

Suihkuseinät ja -kulmat huippuhinnoilla

Teemme varastoon tilaa vuoden 2024 uutuustuotteille koko joulukuun ajan kestävällä suihkuseinäkampanjalla. Kampanjatuotteiden joukosta löydät laadukkaat suihkuseinät ja -kulmat joulushoppailuun soveltuvilla hinnoilla.

Suihkukalusteita valittaessa on tärkeää huomioida tilojen mitat ja esimerkiksi lattiakaadot. Erilaisilla suihkuseinäratkaisuilla voit myös muokata tilojen ilmettä ja tunnelmaa haluamaasi suuntaan. Tietyt suihkuseinät ovat myös yhdisteltävissä ja kaikkien tuotteiden mukana toimitetaan selkeät asennus- ja huolto-ohjeet.

Suihkuseinäkampanjan tarjoukset ovat voimassa 1.–31.12.2023. Tarjoustuotteita on saatavavilla rajoitetusti, joten oma suosikki kannattaa tilata verkkokaupasta tai lähimmästä myymälästä aikailematta.

Tutustu tarjouksiin

Suihkuseinäkampanjan tarjoukset ovat voimassa 1.–31.12.2023. Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa ja Laattapiste-Pukkila –myymälöissä. Kampanjahinta koskee vain keskusvarastolta löytyvää tuote-erää. Keskusvaraston saldon näet tuotesivulta. Tarjoushinta ei ole voimassa tehtaalta tilattavalle erälle. Pidätämme oikeudet saldoheittoihin. Tuotteiden toimitusaika sovitaan oston yhteydessä. Tutustu etämyynnin toimitusehtoihin.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä