Suuri kylppäripäivä

Laattapisteen suuren suosion saavuttanut Suuri kylppäripäivä tulee taas! Tule hyödyntämään kylppäripäivän erikoistarjous ja hakemaan asiantuntijoiltamme parhaat vinkit rakentamiseen ja remontointiin.
Pääkuva

Mietitkö, miten pääset alkuun kylppäriremontin toteutuksessa? Huoli pois, vastauksen saat 25.3. Suuren kylppäripäivän aikana!

Suuri kylppäripäivä järjestetään Laattapisteen Jyväskylän, Lahden, Oulun, Tampereen, Turun ja  Vaasan  -myymälöissä. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme, joilta saat kaikki tarpeelliset vinkit ja neuvot kylpyhuoneremontin aloitukseen ja toteutukseen.

Rakennamme Vantaalla uutta ja upeaa Laattapisteen erikoismyymälää, joten kampanja ei ole voimassa Vantaan myymälässä. Muista kuitenkin seurata aktiivisesti Laattapistettä somessa, niin kuulet ensimmäisenä, mitä kaikkea olemme suunnitelleet.

Samalla kuulet, miten erilaiset Laattapisteen palvelut, kuten Omakotiasujan palvelu ja Muutostyöpalvelu, auttavat sinua onnistumaan, asuit sitten omakotitalossa tai taloyhtiössä. 

Suuren kylppäripäivän aikana myyymälöissämme vierailleet saavat myös -20 % kaikista kylpyhuonetuotteista. Tarjous myönnetään myös muista tuoteryhmistä, eli jos kaipaat kotiisi esimerkiksi laadukkaita vinyyleitä tai tekstiililaattoja, niin huikkaa rohkeasti asiantuntijoillemme. Mikäli et pääse kylppäripäivänä paikan päälle, niin saat edun käyttöösi, kun varaat tapaamisen haluamaasi myymälään 25.3. aikana verkossa, tai puhelimitse. 

Vinkit toteutukseen

Kylppäripäivästä saat asiantuntijoiltamme parhaat vinkit erilaisiin toteutuksiin ja projekteihin.

Kylpyhuonetuotteet -20 %

Suuren kylppäripäivän aikana kylpyhuonetuotteet -20 %. Voit hyödyntää edun, kun varaat ajan kylppäripäivän aikana tai tulet piipahtamaan myymälässämme!

Tutustu palveluihimme

Tutustu jo ennakkoon erilaisiin palveluihimme, jotka palvelevat niin omakotitalossa, kuin kerrostalossa asujia.
Tutustu palveluihimme

Varaa aika

Varaa aika lähimpään myymälään helposti verkossa!
Varaa nyt!

Kampanjan ehdot: Tarjous on voimassa Suuren kylpyhuonepäivän aikana tehtyihin kauppoihin (toimitus 1 kk sisään), sekä kylpyhuonepäivän aikana tehtyihin ajanvarauksiin ja niistä syntyneisiin kauppoihin (toimitus 4 kk sisään). Tarjous on voimassa kaikissa tapahtumaan osallistuvissa Laattapiste-myymälöissä (Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere, Vaasa ja Turku). Tarjous myönnetään SVH-hinnoista. Tarjousta ei voi hyödyntää verkkokaupassa.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä