Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Tilaa kylpyhuoneremontti kesäkuulle

Kaipaatko kylppäriisi uutta ilmettä? Jätä kaikki huoleksemme ja aloita elämäsi helpoin kylpyhuoneremontti. Kun tilaat meiltä avaimet käteen -remontin kesäkuun loppuun mennessä, saat 30 prosentin alennuksen laatoista sekä 20 prosentin alennuksen Dansanin kylpyhuone- ja suihkukalusteista. Lue, kuinka voit hyödyntää edut!
Pääkuvalohko

Helpoista helpoin avaimet käteen -kylpyhuoneremontti 

Meiltä saat kätevästi yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi: kylpyhuoneen suunnittelun, muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat, kylpyhuonekalusteet, kylpyhuoneen laatat ja laatoitustuotteet sekä tietenkin remonttityön. Tiesitkö, että meillä avaimet käteen -kylpyhuoneremontiin sisältyy myös 10 vuoden takuu

Myyjämme hallitsevat sekä alan standardit että materiaalivaatimukset ja löytävät tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tuotteet laajasta valikoimastamme. Tekijämme ovat aina alansa huippuosaajia, ja 92 % asiakkaistamme onkin erittäin tyytyväisiä remontin laatuun ja lopputulokseen. Lue asiakkaidemme remonttikokemuksia ja katso kuvia remonteista.

Kun valitset meidät, aikataulu ja budjetti pitävät taatusti ja lopputulos on sitä mitä pitääkin – juuri eikä melkein. Joustavalla Rempparaha-rahoituksella saat tarvittaessa kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Pikkukuva 1_alennus

Avaimet käteen -kylpyhuoneremontin ostajalle kaikki varastolaatat -30 %*.

Pikkukuva_3_alennus

Avaimet käteen -kylpyhuoneremontin ostajalle kaikki Dansanin kylpyhuone- ja suihkukalusteet -20 %*.

Tarjous on voimassa Hyvinkäätä lukuun ottamatta kaikissa kylpyhuoneremontteja tekevissä Laattapiste-myymälöissä: Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa. Etu koskee kylpyhuoneremontteja, joista on tehty sopimus viimeistään 30.6.2020 ja joissa remontti aloitetaan 31.7.2020 mennessä.

*Etu koskee kaikkia varastolaattoja sekä kaikkia Dansanin tuotteita (kylpyhuonekalusteet, suihkukalusteet, pesualtaat, pyyhekuivaimet, valaisimet, kylpyhuonetarvikkeet) pois lukien jo alennetut tuotteet. Voimassa meiltä hankittuihin avaimet käteen -kylpyhuoneremontteihin, jotka aloitetaan 31.7.2020 mennessä. 

**Normaali rakennusaikainen takuu kaksi vuotta, Laattapisteen oma takuu 10 vuotta. Voimassa märkätilaremontteihin (kylpyhuoneet, wc:t, saunat), kodinhoitohuoneremontteihin sekä kuivien tilojen laatoituksiin, jotka on hankittu seuraavista Laattapiste-myymälöistä: Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Vaasa, Vantaa. Tutustu tarkempiin takuuehtoihin.

katso myös