Laattapiste on onnistumisen lähtöpiste

Paikat, joissa vietämme eniten aikaa, vaikuttavat suoraan mielenmaisemaamme. Meitä Laattapisteellä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille paikkoja, joissa on helppo voida hyvin. Se on vastuumme, sillä rakennamme ympäristöä, jossa huomenna asumme, teemme töitä ja vietämme aikaa. Siksi jokainen meistä Laattapisteellä antaa sinulle palvelulupauksensa, jolla onnistut luomaan nämä tärkeät paikat.
Pääkuva

Laskimme tuotteiden hintoja pysyvästi

Uudistimme hinnoitteluamme ja laskimme tuotteidemme hintoja pysyvästi kaikissa tuoteryhmissä. Pintamateriaalien ja kylpyhuoneiden erikoisliikeenä löydät laajasta tuotevalikoimasta juuri sinulle teknisesti ja visuaalisesti oikeat valinnat. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja inspiroidu tekemistämme tilaratkaisuista ja remonteista alta.

Elämäntyömme ovat tilat, joissa on huomennakin hyvä olla

Meitä Laattapisteellä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille tiloja, joissa on huomennakin hyvä olla. Vihreät arvot ovat nousseet meille vuosi vuodelta tärkeämmiksi ja pyrimmekin jatkuvasti kehittämään ympäristöystävällistä rakentamista. Ekologisuus näkyy myös tuotevalikoimassamme, johon kuuluu muun muassa kokonaan kierrätyslasista valmistettuja laattoja sekä tekstiililaattoja, jotka ovat hiilineutraaleja koko laskennallisen elinkaarensa ajan.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta