Laattapiste on onnistumisen lähtöpiste

Oikean kumppanin valinta on tärkein päätös projektissasi – sen suuruudesta tai haastavuudesta riippumatta. Meiltä saat kaiken osaamisen visiosta valmiisiin tiloihin helposti yhden pisteen kautta.
Pääkuva

Kanssamme onnistut takuulla

Löydät meiltä markkinoiden ammattitaitoisimman ja monipuolisimman erikoisosaamisen saman katon alta. Olemme mukana jokaisessa projektisi vaiheessa ja autamme tekemään oikeat valinnat projektiisi helposti. Markkinoiden luotettavimpana ja turvallimpana toimijana olemme aina toiminta- ja toimitusvarma. Jokainen meistä Laattapisteellä antaakin sinulle palvelulupauksensa, joilla toteutamme unelmien tilat alusta loppuun - kanssamme onnistut takuulla.

Elämäntyömme ovat tilat, joissa on huomennakin hyvä olla

Meitä Laattapisteellä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille tiloja, joissa on huomennakin hyvä olla. Kasvollisena perheyrityksenä kannamme vastuumme ja vihreät arvot ovat nousseet meille vuosi vuodelta tärkeämmiksi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ympäristöystävällistä rakentamista ja ekologisuus näkyy myös tuotevalikoimassamme, johon kuuluu muun muassa kokonaan kierrätyslasista valmistettuja laattoja sekä tekstiililaattoja, jotka ovat hiilineutraaleja koko laskennallisen elinkaarensa ajan.

Laaja valikoma pintamateriaaleja ja kylpyhuonetuotteita

Uudistimme hinnoitteluamme ja laskimme tuotteidemme hintoja pysyvästi kaikissa tuoteryhmissä. Pintamateriaalien ja kylpyhuoneiden erikoisliikeenä löydät laajasta tuotevalikoimasta juuri sinulle teknisesti ja visuaalisesti oikeat valinnat. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja inspiroidu tekemistämme tilaratkaisuista ja remonteista alta.

Katso myös

Varaa aika Etsi myymälä