{{ variationData.name }}

{{ $trans('productpage/belongstoseries') }}: {{ seriesName }}
{{ variationData.campaignPrice.moneyAmount | formatMoney }} €{{priceUnit}} {{ variationData.svhPrice.moneyAmount | formatMoney }} €{{priceUnit}} {{ $trans('prices/includingvat') }}
{{ variationData.campaignPrice.priceFriendlyName }} {{ variationData.campaignPrice.validUntilText }} {{ $trans('prices/includingvat') }}
{{ inventoryText }}

Muut vaihtoehdot

{{ $trans('/productpage/installationpossibletitle') }}

{{ $trans('/productpage/installationpossibledescription') }}

{{ $trans('/wishlist/askforanofferinstalledbutton') }}

Tutustu sarjaan Laufen Pro N

Laufenin Pro N -tuotteet ovat pelkistetysti muotoiltuja ja linjakkaita. Sarjan wc-istuimesta on saatavilla sekä perinteinen että normaalia korkeampi lattiamalli. Pro N -wc-istuimen kaksoishuuhtelu säästää vettä ja istuimen tasainen pinta on helppo pitää puhtaana. Suomalaisen Antti Ylisassin suunnittelema Pro N -wc-istuin sopii erityisen hyvin kompaktiin kylpyhuoneeseen.

Ekologisuus
LCC pinnalla valittu tuote on hygieeninen ja vaivaton pitää puhtaana.
Hygieenisyys
LCC pinnalla valittu tuote mahdollistaa vähäisemmän pesuaineiden käytön. Rimless-huuhtelutekniikka huuhtelee istuimen tehokkaasti.
Projektikohde
Terveydenhuolto, Liikuntahallit, Liike- ja toimistorakentaminen, Hotellit ja ravintolat, Oppilaitokset ja päiväkodit, Kuluttajakohteet, Korjausrakentaminen (asunto), Uudisrakentaminen (asunto)
Tilat
Kylpyhuone, WC, Yleiset wc-tilat, Peseytymistilat, Hotellihuoneet
Suunnittelijat
Antti Ylisassi
Siirry sarjaan
Varaa aika Etsi myymälä