Interface Flash Line

Flash Line on hiilinegatiivinen tekstiililankku, jonka kuvioissa näkyy inspiraatio valon välähdyksistä ja valojuovista – samanlaisista joita syntyy valokuviin pitkällä valotusajalla. Yli 25-vuotisen kehitystyön tuloksena Interface on luonut aivan uudenlaisen tekstiililattian, jossa on 100 % kierrätetty erikoislanka, tiivis mikrotuftattu pinta sekä hiilinegatiivista materiaalia sisältävä CQuest™BioX -biokomposiittipohja. Lopputuloksena raaka-aineiden ja valmistusvaiheen hiilijalanjälki on negatiivinen. Lisäksi Flash Line on koko elinkaarensa ajan hiilineutraali Carbon Neutral Floors -ohjelman mukaisesti. Flash Line -tekstiililankuilla tuot esimerkiksi toimiston sisustukseen leikkisyyttä ja samalla pienennät tilan hiilijalanjälkeä tyylillä.

Ekologisuus
Erittäin korkea kierrätetyn ja biopohjaisen materiaalin osuus. 100 % kierrätetty lanka ja CQuestBioX-biokomposiittipohja. Hiilinegatiiviset tuotteet (raaka-aineet ja valmistus). Koko elinkaaren hiilijalanjälki hyvitetty.
Innovaatiot
Uuden tuotantoteknologian, kevennetyn erikoislangan ja hiilinegatiivista materiaalia sisältävän biokomposiittipohjan CQuestBioX ansiosta tuotteet ovat hiilinegatiivisia (raaka-aineet ja valmistus).
Tyylisuuntaus
Moderni
Projektikohde
Liike- ja toimistorakentaminen
Tilat
Aulatilat, Käytävät, Neuvottelutilat, Toimistotilat

Sarjan tuotteet

Sarjan referenssit

Projekti Projektin tyyppi Vuosi
{{ item.name}} {{ item.projectType}} {{ item.yearOfBuild}}
Näytä lisää
Varaa aika Etsi myymälä