Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Jyväskylän-myymälän avajaiset 14.-25.10.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymälään avajaisviikoilla 14.–25.10.! Tule poimimaan ajankohtaiset kylpyhuone- ja laatoitusideat sekä hyödyntämään upeat avajaistarjoukset.
Pääkuva

Uudistetusta Jyväskylän-myymälästä saat kätevästi yhdestä paikasta kylpyhuoneen suunnittelun ja havainnolliset 3D-kuvat, kylpyhuonekalusteet sekä tietenkin remonttityön. Lisäksi valikoimassa on laaja kattaus keraamisia laattoja, tekstiililaattoja ja -mattoja sekä vinyylilaattoja,-mattoja ja -lankkuja.

Avajaisetuna saat kaikista keraamisista varastolaatoista sekä vinyylilaatoista, -matoista ja -lankuista 20 % ja kaikista kylpyhuonekalusteista 15 % alennusta*. Kylpyhuoneremontin ostajalle tarjoamme lisäksi laadukkaan GROHE-sadesuihkun kaupan päälle**. Myymälässä on myös hyviä tuotetarjouksia***, tule poimimaan parhaat päältä!

Kaupanpäälle_tuote

Kylpyhuoneremontin ostajalle GROHE Rainshower System 210 -sadesuihku kaupan päälle**

*
Laattatarjous on voimassa 14.
–25.10. ja koskee kaikkia keraamisia varastolaattoja pois lukien jo alennetut tuotteet.

Vinyylitarjous on voimassa 14.–25.10. ja koskee sekä varasto- että tilausmalliston vinyylilaattoja, -mattoja, -lankkuja ja -tapetteja pois lukien jo alennetut tuotteet. 

Kalustetarjous on voimassa 14.–25.10., koskee sekä varasto- että tilausmallistoa ja kattaa seuraavat tuoteryhmät: kylpyhuonekalusteet, wc-istuimet ja -elementit, kylpyhuonetarvikkeet (esim. koukut ja wc-paperitelineet), pesualtaat, pesuistuimet ja urinaalit, suihkukalusteet, hanat ja suihkut, ammeet, pyyhekuivaimet, lattiakaivot sekä sähkötarvikkeet ja valaistus. Tarjous ei koske jo alennettuja tuotteita eikä saunoja.

**
Koskee kylpyhuoneremontteja, joista on pyydetty tarjous Jyväskylän Laattapisteeltä 14.–25.10. ja joissa sekä tuotteet että remonttityö hankitaan Laattapisteeltä. Kun remontti toteutetaan, saat kaupan päälle joko GROHE Rainshower System 210 -sadesuihkun (svh. 1 316,63 €) tai valitsemasi samanarvoisen/edullisemman suihkun.

***
Avajaist
arjoustuotteita on saatavilla rajoitetusti ja niitä ei voi varata tai palauttaa.

katso myös