Haku

Aloita kylpyhuoneremontti nyt

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta ilmettä? Jätä kaikki huoleksemme ja aloita elämäsi helpoin kylpyhuoneremontti.

Aloita kylpyhuoneremontti nyt, saat reilut edut!

Meiltä saat kätevästi yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi: kylpyhuoneen suunnittelun, muutoksen havainnollistavat 3D-kuvat, kylpyhuonekalusteet, kylpyhuoneen laatat ja laatoitustuotteet sekä tietenkin remonttityön. 

Myyjämme hallitsevat sekä alan standardit että materiaalivaatimukset ja löytävät tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja tuotteet laajasta valikoimastamme. Tekijämme ovat aina alansa huippuosaajia, ja 94 % asiakkaistamme onkin erittäin tyytyväisiä remontin laatuun ja lopputulokseen.

Kun valitset meidät, aikataulu ja budjetti pitävät taatusti ja lopputulos on sitä mitä pitääkin – juuri eikä melkein.

Tarjous on voimassa kaikissa kylpyhuoneremontteja tekevissä Laattapiste-myymälöissä (ei Porvoossa tai Porissa). Etu koskee kylpyhuoneremontteja, joista on tehty sopimus 15.12.2018 mennessä ja joissa remontti tehdään tammikuussa 2019.

* Laattatarjous koskee kaikkia varastolaattoja pois lukien jo alennetut tuotteet. Kalustetarjous koskee sekä varasto- että tilausmallistoa ja kattaa seuraavat tuoteryhmät: kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen allaskaapit, seinäkaapit, laatikot sekä tasot, peilit ja peilikaapit, altaat, wc-istuimet, hanat ja suihkut, suihkukulmat, suihkuseinät, suihkuovet, poreammeet, kylpyammeet, pyyhekuivaimet ja pientarvikkeet (naulakot, koukut, vessapaperitelineet yms.). Tarjous ei koske jo alennettuja tuotteita eikä saunoja.

**Normaali rakennusaikainen takuu kaksi vuotta, Laattapisteen oma takuu 10 vuotta. Voimassa märkätilaremontteihin (kylpyhuoneet, wc:t, saunat), kodinhoitohuoneremontteihin sekä kuivien tilojen laatoituksiin, jotka on hankittu seuraavista Laattapiste-myymälöistä: Hämeenlinna, Joensuu, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Vaasa, Vantaa. Tutustu tarkempiin takuuehtoihin.

katso myös