Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Tarinamme

Laattapisteen tarina alkaa jo 70-luvulta. Tuolloin innokas ja yrittäjähenkinen nuoripari Heikki ja Ann-Marie Haru keksi oivan tavan pitää pienen taloutensa raha-asiat kunnossa.
Pääkuva

Nykyään vetovastuussa ovat yrityksen perustajien lapset, veljekset Petteri ja Tommi.

Heikki ja Ann-Marie ostivat huonoon kuntoon päässeitä asuntoja, remontoivat ne huolella ja myivät edelleen uusille kodinomistajille. Työssään he huomasivat, että laattojen valikoima oli Suomessa suppea, totinen ja laadultaan ailahteleva. Harut päättivät ryhtyä tuomaan ulkomailta parempia laattoja.

Niin Laattapiste oli syntynyt.

“Elämäntehtävämme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylpyhuoneilta”

Tommi Haru
Toimitusjohtaja
Pikkukuva 1

Ylpeä yrittäjä Ann-Marie Haru Laattapisteen ensimmäisessä myymälässä Helsingin Ruoholahdessa.

Pikkukuva 2

Laattapisteen pääkonttori, lippulaivamyymälä ja 10 000 m² keskusvarasto sijaitsevat Piispankylässä, Vantaalla.

Pikkukuva 3

Nykyään Laattapiste on Suomen johtava kylpyhuoneisiin erikoistunut liikeketju, joka tarjoaa koko kylpyhuoneremontin aina suunnittelusta toteutukseen asti. Laattoja kodin kaikkiin tiloihin valikoimassamme on edelleen tuhansia. 

Pääkonttorimme ja keskusvarastomme sijaitsevat Vantaalla, josta toimitamme kylpyhuonetuotteita ja rakennusmateriaaleja yli kahteenkymmeneen Laattapiste-myymälään eri puolille Suomea. Lisäksi projektimyyntimme palvelee rakennusliikkeitä ja muita rakennus- ja sisustusalan ammattilaisia, ja asiakaspalvelumme huolehtii laajasta jälleenmyyjäverkostostamme.

Vielä nykyäänkin Harujen perhe omistaa Laattapisteen. Nyt vetovuorossa on kuitenkin jo seuraava sukupolvi, Heikin ja Ann-Marien pojat Tommi ja Petteri.

"Tarjoamme töitä liki 140 suomalaiselle ja ponnistelemme kaikki yhdessä parempien kylpyhuoneiden ja onnellisemman arjen puolesta. Voisi sanoa, että hyvät kylpyhuoneet ovat meille peräti sydämenasia", toimitusjohtaja Tommi Haru toteaa.