Projektimyyjä / myynnin projektipäällikkö (Vaasa)

31.03.2021
Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan tulokseen? Ovatko aktiivisuus, myynti ja sosiaaliset taidot vahvuuksiasi? Kiinnostaako tehtävä, jossa voit kasvaa alamme todelliseksi ammattilaiseksi? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Elämäntyömme ovat tilat, joissa on huomennakin hyvä olla. Nyt etsimme Vaasan alueelle projektimyyjää, joka kohtaa työssään arkkitehteja ja rakennuttajia, sekä tukee muun tiimin toimintaa. Älä säikähdä, emme etsi toimialamme ammattilaista, vaan myyntihenkistä, aktiivista ja asiakaslähtöistä henkilöä, jolle lupaamme opettaa tarvittavan tietotaidon. Lue lisää ja mieti, voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi.

Mitä työsi sisältää?

Projektimyyjänä tehtävänäsi on toimia aluemyyntipäällikkömme oikeana kätenä ja tukea häntä alueen projektimyynnin kasvattamisessa. Näyttöjesi kautta sinulla on mahdollista saada omaan tehtävänkuvaasi lisää vastuita ja haasteita. Vaasan konttorimme on pieni ja dynaaminen yksikkö, jolla on yhteinen tavoite ja sen saavuttaminen edellyttää välillä myös kollegoiden tukemista heidän tehtävissään.

Yhdessä esimiehesi kanssa suunnittelette mitkä arkkitehtitoimistot ja rakennuttajat hyötyisivät palveluistamme. Suunnittelun jälkeen otat aktiivisesti yhteyttä valittuihin tahoihin ja viet osaamisemme heidän luokseen. Ylläpidät ja kehität olemassa olevia asiakassuhteitamme ja etsit aktiivisesti myös uusia asiakkaita vastuukohderyhmistäsi.

Arkkitehdeille kerrot miten erilaiset palvelumme helpottavat heidän työtään ja miten tuotteemme tekevät heidän suunnitelmistaan vieläkin parempia. Rakennuttajille kerrot niistä eduista, joita hän voi saada yhteistyöstä kanssamme. Samalla kun tapaat asiakkaitasi, pääset selville siitä, mitä projekteja on meneillään ja mitä tulossa. Työskentelysi lisää tunnettavuuttamme Vaasan alueella ja auttaa aluemyyntipäällikköämme suuntaamaan oman myyntityönsä potentiaalisiin projekteihin. Tässä tehtävässä korostuvat aktiivisuus ja erinomaiset konsultoivat myyntitaidot.

Myyjillämme on erilaisia taustoja, mutta kaikista heistä on tullut huippuosaajia yritykseemme. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikket tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Mitä toivomme sinulta?

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Arvostamme kaikkea koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta sekä näyttöjä myynnillisistä onnistumisista, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne ja tiimimme sopiva persoona.

Etsimämme henkilö on aktiivinen ja innovatiivinen ihminen, joka rakastaa ihmisten kohtaamista ja nauttii myyntityöstä. Koska työssäsi tapaat hyvin erilaisia asiakasryhmiä, odotamme, että sinulla on kyky mukauttaa omaa toimintaasi kohderyhmän mukaan.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämmekin. Tukenasi ovat esimiehesi ja kollegasi sekä tekniset asiantuntijamme.

Koska työssäsi liikut Vaasan alueella asiakkaidesi luona, odotamme, että sinulla on auto käytössäsi. 

Mitä tarjoamme?

Tässä projektimyyjän työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan.

Palkitsemme sinut realistisella, mutta kilpailukykyisellä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Tietenkin korvaamme sinulle oman autosi käytöstä aiheutuvat kulut.

Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun, tuntuvan alennuksen tuotteista, terveys- ja kuntokartoituksia sekä mahdollisuuden osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissuille.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi viimeistään to 29.4.2021 aikana Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan myös tässä haussa.

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta