Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Kylpyhuonemyyjiä (Vantaa)

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Vantaan-myymäläämme tähän pelastustyöhön useampia uusia, tuloshakuisia ja palveluhenkisiä osaajia. Olemme jo palkanneet kevään aikana kolme uutta myyjää, mutta tiimissämme on vielä tilaa muutamalle huippumyyjälle.

Millainen yritys Laattapiste on?

Laattapiste on vuonna 1979 perustettu moderni perheyritys, jonka tarina juontaa juurensa Helsingin Ruoholahdessa sijainneesta pienestä laattamyymälästä. Liki 40 vuoden aikana olemme kasvaneet Suomen johtavaksi pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittajaksi. Palvelemme 150 hengen voimin niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan, ja liikevaihtomme on 38 miljoonaa euroa.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisut ovat ehdoton vahvuutemme, josta olemme ylpeitä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään. Työntekijämme muodostavat huippujoukkueen, jossa kaikilla on selkeä rooli ja jossa jokainen saa tukea kollegoilta.

Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Uskomme, että asenne ratkaisee ja että osaamista voi tarvittaessa kouluttaa.

Millainen sinä olet?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä etsimme?

Haemme aurinkoista, palvelevaa henkilöä, jolla on vahva myynnillinen asenne. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä erityisesti ratkaisumyynnistä helpottaa tehtävään hyppäämistä; esimerkiksi keittiöratkaisuiden myynti antaa työhön hyvän pohjan. Menestyäksesi tarvitset myös oppimiskykyä ja kunnianhimoa.

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden huippumyyjä tai jo vankan kokemuksen myynnistä ja asiakaspalvelusta hankkinut konkari.

Mitä kylpyhuonemyyjän työ sisältää?

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Myyjillämme on monenlaisia rooleja, joista etsimme sinulle sopivan. Sinusta voi tulla kylpyhuoneremontteja myyvä ammattilainen, tai voit toimia myyjänä rakennusliikeprojektien muutostöissä. Lisäksi kaikki myyjät osallistuvat päivittäiseen tuotemyyntiin. Löydämme sopivan roolin myös sinulle!

Työssäsi kuuntelet asiakasta ja luot hänen toiveidensa pohjalta ratkaisun, joka on helppo ostaa. Tarvitsetkin asiakaspalvelutaitoa, visuaalista silmää sekä ennen kaikkea kykyä myydä ratkaisu asiakkaalle. Välillä työ on hektistä, mutta pääsääntöisesti se on pitkäjänteistä.

Työsi tulee olemaan haastavaa, mutta annamme sinulle valmiudet onnistumiseen ja tuemme sinua urallasi. Älä siis turhaan pelkää hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytysohjelmamme valmentaa sinut toimialan ammattilaiseksi. Esimiehesi on myymäläpäällikkö.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tehtävän, jossa riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehitysmyönteisen yrityksen mahdollisuuksia. Haasteet taklaat omalla aktiivisuudellasi sekä myyntitaidollasi. Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 9.4., ti 16.4. ja to 18.4. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja TES-tasoisen palkkatoiveesi ma 22.4. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!