add_circleArrow downArrow upikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedcheckikonit_231116_korjattu_outlinedEditA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedfile-pdffile-textGridikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedLabelA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedpinterestikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlinedStorage BoxA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedStackA line styled icon from Orion Icon Library.Label TagA line styled icon from Orion Icon Library.ikonit_231116_korjattu_outlinedtwitterikonit_231116_korjattu_outlinedikonit_231116_korjattu_outlined

Haku

Märkätilojen ammattilainen projektimyyjäksi (Tampere)

Onko sinulla käytännön kokemusta kylpyhuoneiden remontoinnista? Tunnetko uusimpia rakennusteknisiä ratkaisuja ja tuotteita? Oletko sekä asiakaspalvelu- että myyntihenkinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Pienurakoitsijapalvelut on suunnattu sekä urakoitsijoille että yksittäisille kylpyhuoneremontteja tekeville yrityksille. Tarjoamme kaikki kylpyhuoneen tuotteet ja ratkaisut helposti ja kätevästi samasta paikasta suoraan työmaalle toimitettuna.

Etsimme Tampereen-myymäläämme ammattiasiakkaiden palvelupisteeseen myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä henkilöä.

Tehtäväsi projektimyyjänä on tarjota asiantuntevaa palvelua ammattiasiakkaillemme. Kerrot asiakkaille heidän työtään helpottavista ja nopeuttavista ratkaisuista sekä toimit yhteyshenkilönä kaikissa kylpyhuoneeseen liittyvissä ratkaisuissa. Sinulla on vahva myynnillinen rooli ja siihen liittyvä henkilökohtainen budjetti. Palvelet pienurakoitsija-asiakkaitamme Tampereen-myymälässä, mutta järjestät myös aktiivisesti tapaamisia asiakkaiden luokse ja heidän remonttikohteisiinsa.

Odotamme, että sinulla on rakennusalan peruskoulutus tai kokemusta rakentamisen parista. Toimit asiantuntijana ammattilaisille, joten asiakkaan toiminnan ymmärtäminen on välttämätöntä. Jotta pääset sisälle uuteen työhösi, järjestämme kattavan perehdytyksen tuotteisiimme, palveluihimme ja konseptiimme. Sinulla on tukenasi Tampereen-myymälämme osaavat kollegat sekä Vantaalla työskentelevät tuotepäällikkömme.

Vankan ammatillisen osaamisen ohella edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Tuotteemme ovat markkinoiden parhaimmistoa. Taitosi palvella asiakasta ja rakentaa asiakassuhdetta ratkaisevat kuitenkin viime kädessä, millainen kuva hänelle meistä muodostuu. Lisäksi arvostamme aikaisempaa myyntikokemusta, jota voit kuitenkin korvata lujalla ammattitaidolla sekä oikealla asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja hyvän, kiinteän kuukausipalkan, jonka lisäksi rakennamme sinulle tavoitteisiin sidotun bonusjärjestelmän. Pääset työskentelemään innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin ja jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa yrityksemme tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 2.7. ja ma 16.7. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 30.7. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.  Toivottavasti kuulemme sinusta pian!