Erikoisliikemyyjä (Oulu)

06.05.2022
Oulun alueen myyntimme ja asiakasmäärämme kasvavat koko ajan. Etsimme nyt uutta myyjää iloiseen joukkoomme. Myyjillämme on erilaisia taustoja, mutta kaikista heistä on tullut huippuosaajia tähän työhön. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikket tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi. Olisiko tämä sinun uusi urasi ja seuraava työpaikkasi?

Meistä lyhyesti

Laattapiste on onnistumisen lähtöpiste ja sitä se voi olla myös sinulle. Olemme inhimillinen ja muita toimijoita kasvollisempi perheyritys, jolla on hyvin tehtyjen asioiden historia ja kiinnostava tarina.

Paikat, joissa vietämme eniten aikaa, vaikuttavat suoraan mielenmaisemaamme. Meitä Laattapisteellä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille paikkoja, joissa on helppo voida hyvin. Vaikka aloitimme kylpyhuoneista, parannamme nykyään elämänlaatua monipuolisesti, sekä kodeissa, että julkisissa tiloissa.

Perhehenkinen työpaikka

Yli 150 työntekijäämme muodostaa yhden suuren perheen, jossa jokaiselle on selkeästi määritelty työnkuva. Voit työssäsi keskittyä tekemään juuri sitä, mihin sinut on palkattu. Meillä jatkuva kehittäminen on osa työkulttuuriamme, ja siksi kehitämme myös henkilöstömme osaamista tehtävänkuviin räätälöidyillä koulutuksilla.

Päivittäisessä työskentelyssämme yhdistämme yksilöiden vahvuudet, jolloin lopputuloksena meillä on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Jokainen työntekijämme on avainhenkilö ja ketjun tärkein lenkki.

Erikoisliikemyyjän tehtävänkuva

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Haluatko panostaa oppimiseesi ja olla Suomen paras työssäsi? Haluatko olla huippumyyjä ja saada onnistumisistasi palkkion? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Työ on monipuolista ja haastavaa

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Kuluttajamyynti koostuu kylpyhuonekokonaisuuksien ja muiden kodin tilojen suunnittelusta ja myynnistä. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi teet työtä myös sisustussuunnittelijoiden kanssa heidän projekteihinsa liittyen sekä palvelet liikkeessämme asioivia pienyrittäjiä. Myös projektimyyntimme tarvitsee hetkittäin osaamistasi.

Aktiivisuudellasi, palveluasenteellasi ja asiantuntemuksellasi hankit asiakkaiden luottamuksen. Laadukkaiden tuotteidemme valikoima on laaja ja voit tarjota asiakkaillesi markkinoiden ammattitaitoisimman ja monipuolisimman erikoisosaamisen saman katon alta. Erikoisliikemyyjänä tapaat asiakkaita myymälässä, etätapaamisilla sekä kotikäynneillä.

”Vierivä kivi ei sammaloidu” - kehitämme jatkuvasti toimintamme kaikkia osa-alueita ja myös sinua. Päiväsi täyttyvät haastavista asiakasprojekteista ja opit joka päivä jotain uutta. Käytössäsi ovat myös alan parhaat tietojärjestelmät, jotka helpottavat työtäsi.

Kun aloitat työssäsi, laadimme sinulle räätälöidyn ja kattavan perehdytysohjelman, jota kaikki uudet työntekijämme ovat kehuneet. Sinulla on aina tukenasi esimiehesi, kollegasi, koko organisaatiomme tekninen asiantuntemus sekä kaikki muu tuki, mitä ikinä työssäsi tuletkaan tarvitsemaan.

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan remontissaan. Sosiaalisena ihmisenä pystyt luomaan syvällisiä asiakassuhteita, ja asiakkaasi arvostavat positiivista energisyyttäsi sekä palvelualttiuttasi. Osaat myös tehdä ostamisen asiakkaallesi helpoksi löytämällä parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kehität myös jatkuvasti itseäsi asiantuntijana, jotta kykenet tarjoamaan ratkaisuja kaikista tuoteryhmistämme.

Olemme myyntiyhtiö ja siksi myyntikokemus on lähes välttämätöntä. Jos myyntikokemuksesi on projektimyynnin puolelta, sitä parempi, mutta voit myös yllättää meidät muunkinlaisella taustalla. Osa asiakkaistasi on erittäin visuaalisia ja siksi myös sinulla pitää olla hieman visuaalista silmää. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta lopullisen valinnan ratkaisevat kokemuksesi ja persoonasi.

Mitä lupaamme

Poikkeuksellisen lämminhenkisen työyhteisön, rennon ja avoimen, johon on helppo päästä mukaan. Yritys kehittyy ja sinäkin kehityt. Työssäsi pääset haastamaan itsesi ja kasvamaan alan asiantuntijana. Tuemme ja koulutamme sinua.

Kattavan työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun, tuntuvan alennuksen tuotteista, terveys- ja kuntokartoituksia sekä mahdollisuuden osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissuille.

Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla (maksimi 2350 €, kokemuksestasi riippuen) sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla, jotka ovat todella merkittävät ja kannustavat. Onnistumisten kautta kuukausipalkkasi voi vuoden päästä olla jopa lähes 4000 €/kk.

Kiinnostuitko?   

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme hyvin tuntevalle Arespartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi viimeistään ma 23.5.2022 aikana Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi linkistä avoimet työpaikat. Haastattelut pidämme valituille jo tiistaina 31.5. aamupäivällä eli varaathan tämän alustavasti kalenteriisi. Tiedon mahdollisesta haastattelusta saat viimeistään keskiviikkona 25.5.2022.

Varaa aika Etsi myymälä