Myyjä (Tampere)

24.11.2021
Tampereen myymälämme on toiseksi isoin myymälämme, ja siellä työskentelee 10 ammattilaista erilaisissa rooleissa. Nykyisen myyjämme siirtyessä projektipäällikön rooliin tarvitsemme uuden huippumyyjän. Olisiko tässä nyt unelmien työpaikka Sinulle? Lue lisää ja innostu.

Meistä lyhyesti

Laattapiste on onnistumisen lähtöpiste ja sitä se voi olla myös sinulle. Olemme inhimillinen ja muita toimijoita kasvollisempi perheyritys, jolla on hyvin tehtyjen asioiden historia ja kiinnostava tarina.

Paikat, joissa vietämme eniten aikaa, vaikuttavat suoraan mielenmaisemaamme. Meitä Laattapisteellä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille paikkoja, joissa on helppo voida hyvin. Vaikka aloitimme kylpyhuoneista, parannamme nykyään elämänlaatua monipuolisesti sekä kodeissa että julkisissa tiloissa.

Perhehenkinen työpaikka

Yli 150 työntekijäämme muodostaa yhden suuren perheen, jossa jokaiselle on selkeästi määritelty työnkuva. Voit työssäsi keskittyä tekemään juuri sitä, mihin sinut on palkattu. Meillä jatkuva kehittäminen on osa työkulttuuriamme ja siksi kehitämme myös henkilöstömme osaamista tehtävänkuviin räätälöidyillä koulutuksilla.

Päivittäisessä työskentelyssämme yhdistämme yksilöiden vahvuudet, jolloin lopputuloksena meillä on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Jokainen työntekijämme on avainhenkilö ja ketjun tärkein lenkki.

Myyjän tehtävänkuva

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Työ on monipuolista ja haastavaa

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Myyjillämme on erilaisia taustoja, mutta kaikista heistä on tullut huippuosaajia tähän työhön. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikket tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Aktiivisuudellasi, palveluasenteellasi ja asiantuntemuksellasi hankit asiakkaiden luottamuksen. Laadukkaiden tuotteidemme valikoima on laaja, ja voit tarjota asiakkaillesi markkinoiden ammattitaitoisimman ja monipuolisimman erikoisosaamisen saman katon alta.

”Vierivä kivi ei sammaloidu” - kehitämme jatkuvasti toimintamme kaikkia osa-alueita ja myös sinua. Päiväsi täyttyvät haastavista asiakasprojekteista ja opit joka päivä jotain uutta. Käytössäsi ovat myös alan parhaat tietojärjestelmät, jotka helpottavat työtäsi.

Työpisteesi on Tampereen myymälässämme, ja olet tärkeä lenkki kymmenen hengen roolitetussa tiimissämme. Projekteihisi liittyen vierailet satunnaisesti myös asiakkaidesi kotona.

Kun aloitat työssäsi, laadimme sinulle räätälöidyn ja kattavan perehdytysohjelman, jota kaikki uudet työntekijämme ovat kehuneet. Meillä et ole yksin: kun olet saanut projektin myytyä, voit luovuttaa sen eteenpäin osaavalle kollegallesi, joka huolehtii sen loppuun. Sinulla on aina tukenasi Tampereen kollegasi, koko organisaatiomme tekninen asiantuntemus sekä kaikki muu tuki, mitä ikinä työssäsi tuletkaan tarvitsemaan.

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan remontissaan. Sosiaalisena ihmisenä pystyt luomaan syvällisiä asiakassuhteita ja asiakkaasi arvostavat positiivista energisyyttäsi sekä palvelualttiuttasi. Osaat myös tehdä ostamisen asiakkaallesi helpoksi löytämällä parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kehität myös jatkuvasti itseäsi asiantuntijana, jotta kykenet tarjoamaan ratkaisuja kaikista tuoteryhmistämme.

Olemme myyntiyhtiö ja siksi myyntikokemus on lähes välttämätöntä. Jos myyntikokemuksesi on projektimyynnin puolelta, sitä parempi, mutta voit myös yllättää meidät muunkinlaisella taustalla. Osa asiakkaistasi on erittäin visuaalisia, ja siksi myös sinulla pitää olla hieman visuaalista silmää. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta lopullisen valinnan ratkaisevat kokemuksesi ja persoonasi.

Mitä lupaamme

Poikkeuksellisen lämminhenkisen työyhteisön, rennon ja avoimen, johon on helppo päästä mukaan. Yritys kehittyy ja sinäkin kehityt. Työssäsi pääset haastamaan itsesi ja kasvamaan alan asiantuntijana. Tuemme ja koulutamme sinua.

Kattavan työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun, tuntuvan alennuksen tuotteista, terveys- ja kuntokartoituksia sekä mahdollisuuden osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissuille.

Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla merkittävillä bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme hyvin tuntevalle Arespartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkapyyntösi viimeistään to 9.12.2021 aikana Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi linkistä avoimet työpaikat.

HUOM! Alustavat haastattelut pidämme Tampereella jo torstaina 16.12. klo 9-13.00, eli varaa päivä alustavasti kalenteriisi, tieto jatkosta tulee hakijoille pe 10.12.2021.

Varaa aika Etsi myymälä Pyydä tarjousta