Haku

Myyjä (Vantaa)

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Vantaan-myymäläämme tähän pelastustyöhön tuloshakuista ja palveluhenkistä osaajaa. Olisitko sinä se oikea, myönteinen tiimipelaaja huippujoukkoomme?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö. 

Mitä myyjän työ sisältää?
Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Myyjillämme on monenlaisia rooleja, joista etsimme sinulle sopivan. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Mitä toivomme sinulta?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan remontissaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämmekin. Tukenasi ovat toisten myyjien lisäksi tekniset asiantuntijamme.

Mitä tarjoamme?
Kylpyhuonemyyjän työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan.

Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun, tuntuvan alennuksen tuotteista, terveys- ja kuntokartoituksia, hierontaa sekä mahdollisuuden osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissuille.

Alkuvaiheessa tehtävä on vuoden määräaikaisuus, mutta monen määräaikaisen myyjän tehtävä on muuttunut vakituiseksi näyttöjen kautta.

Kiinnostuitko?
Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi pe 17.7. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Loma-ajan vuoksi pystymme valitettavasti vastaamaan tiedusteluihin vain ke 8.7. klo 8–10. Tuolloin voit kysyä lisätietoja tehtävästä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520.