Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Myymälävastaava (Jyväskylä)

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Jyväskylän-myymälään tähän pelastustyöhön uutta tuloshakuista ja palveluhenkistä osaajaa. Kevään aikana myymälä muuttuu omaksi toimipisteeksemme, ja pitkäaikainen kauppias jatkaa asiakkaiden palvelemista projektipäällikkönä.

Millainen yritys Laattapiste on?
Laattapiste on vuonna 1979 perustettu moderni perheyritys, jonka tarina juontaa juurensa Helsingin Ruoholahdessa sijainneesta pienestä laattamyymälästä. Liki 40 vuoden aikana olemme kasvaneet Suomen johtavaksi pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittajaksi. Palvelemme 150 hengen voimin niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan, ja liikevaihtomme on 38 miljoonaa euroa.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisut ovat ehdoton vahvuutemme, josta olemme ylpeitä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään. Työntekijämme muodostavat huippujoukkueen, jossa kaikilla on selkeä rooli ja jossa jokainen saa tukea kollegoilta.

Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Uskomme, että asenne ratkaisee ja että osaamista voi tarvittaessa kouluttaa.

Millainen sinä olet?
Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä etsimme?
Haemme aurinkoista, palvelevaa persoonaa, jolla on vahva myynnillinen asenne. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä erityisesti ratkaisumyynnistä helpottaa tehtävään hyppäämistä; esimerkiksi keittiöratkaisuiden myynti antaa työhön hyvän pohjan. Menestyäksesi tarvitset myös oppimiskykyä ja kunnianhimoa. Jos sinulla sattuu olemaan rakentamiseen liittyvää teknistä osaamista ja rakennusalan kontakteja, on niitäkin mahdollista hyödyntää tehtävässä.

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi.

Mitä myymälävastaavan työ sisältää?
Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Olet myös vastuussa alueen yritysasiakasyhteistyöstä sekä uusasiakashankinnasta yhdessä tiimisi kanssa. Tärkeä työparisi on Jyväskylän seudun yritysmyyntiin keskittyvä projektipäällikkö.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme tehtävän, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä kasvavan ja kehitysmyönteisen yrityksen mahdollisuuksia, jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä myyntitaidollasi. Palkitsemme sinut kiinteällä kaupan alan työehtosopimukseen sidotulla kuukausipalkalla ja myymälävastaavalisällä sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Jos sinulla on erittäin paljon kokemusta, voimme hieman neuvotella kuukausipalkan suuruudesta.

Kiinnostuitko?
Lisätietoa voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 14.1. klo 8–9 ja ti 22.1. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 24.1. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!