Haku

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää OK

Tuotanto-AD (Vantaa)

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Vantaan-pääkonttorillemme tähän pelastustyöhön graafisen suunnittelun ammattilaista.

Millainen yritys Laattapiste on?

Laattapiste on vuonna 1979 perustettu moderni perheyritys, jonka tarina juontaa juurensa Helsingin Ruoholahdessa sijainneesta pienestä laattamyymälästä. Liki 40 vuoden aikana olemme kasvaneet Suomen johtavaksi pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittajaksi. Palvelemme 150 hengen voimin niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan, ja liikevaihtomme on 38 miljoonaa euroa.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisut ovat ehdoton vahvuutemme, josta olemme ylpeitä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään. Työntekijämme muodostavat huippujoukkueen, jossa kaikilla on selkeä rooli ja jossa jokainen saa tukea kollegoilta.

Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme.

Millainen sinä olet?

Käytätkö sujuvasti Adobe CC -ohjelmistoja? Pystytkö työskentelemään tehokkaasti mutta tarkasti? Oletko tiimipelaaja, jota kuvaavat sanat luova, avulias ja joustava? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä etsimme?

Pieni mutta tehokas markkinointitiimimme tarvitsee joukkoonsa mutkattoman ja huumorintajuisen työkaverin, jolla on riittävästi osaamista tuotanto-AD:n tehtävistä. Arvostamme alaan liittyvää koulutusta, mutta kokemuksesi ja persoonasi ratkaisevat valinnan.

Sinulla on oltava kokemusta sekä digitaalisten että graafisten aineistojen tuottamisesta. Oletamme myös, että olet käyttänyt työssäsi julkaisujärjestelmiä.

Kiire on työpäivillemme tyypillistä, ja siksi odotamme sinulta kykyä tuottaa laadukasta materiaalia nopealla tahdilla paineenkin keskellä. Kykenet organisoimaan omat työsi ja ottamaan vastuullesi itsenäisiä projekteja. Toivomme myös, että tuot rohkeasti esille markkinoinnillista näkemystäsi.

Mitä tuotanto-AD:n työ sisältää?

Tiimimme tuottaa pääosan kaikesta markkinointimateriaalista, jota B2B-myynti ja koko muu yritys tarvitsee. Oman organisaation lisäksi palvelemme myös jälleenmyyjiä sekä muuta jakeluverkostoa. Työsi on siten varsin monipuolista, mutta sisältää myös rutiininomaisia tehtäviä.

Työskentelet päivittäin monenlaisten printti- ja digiaineistojen parissa, joista kohde-esitteet ja muu myynnin tukimateriaali, tuotemarkkinointi- ja myymälämateriaalit sekä sosiaalisen median visuaaliset sisällöt ovat vain muutamia esimerkkejä. Tuotemäärämme on valtava, ja siksi työskentelet jatkuvasti myös tuotetiedon rikastamisen parissa.

Mitä tarjoamme?

Tuotanto-AD:n työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehitysmyönteisen yrityksen mahdollisuuksia. Pääset mukaan huipputiimiin ja teet työtä, jolla on merkitystä koko yrityksen menestymiselle.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan. Tehtävä on tässä vaiheessa äitiysloman sijaisuus, mutta työsi kehittää varmasti ammatillista osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet pe 15.2. klo 14–15 ja ma 18.2. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään ma 25.2. Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!