Rakennusliikemyyjä - Jyväskylä

02.07.2024
Meillä on upea myymälä ja siellä on työpiste varattuna myös sinulle, uudelle avainhenkilöllemme. Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan huipputiimiin ja huippuyritykseen vastaamaan ratkaisumyynnistä yritysasiakkaillemme. Jos asenteesi on kohdallaan ja sinulla on halu oppia sekä tehtävään sopivaa kokemusta, koulutamme sinut vastuualueesi ammattilaiseksi.

Laattapiste-Pukkila Oy on onnistumisen lähtöpiste ja sitä se voi olla myös sinulle. Olemme inhimillinen ja muita toimijoita kasvollisempi perheyritys, jolla on hyvin tehtyjen asioiden historia ja kiinnostava tarina.

Paikat, joissa vietämme eniten aikaa, vaikuttavat suoraan mielenmaisemaamme. Meitä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille paikkoja, joissa on helppo voida hyvin. Vaikka aloitimme kylpyhuoneista, parannamme nykyään elämänlaatua monipuolisesti sekä kodeissa että julkisissa tiloissa.

Perhehenkinen työpaikka

Yli 160 työntekijäämme muodostaa yhden suuren perheen, jossa jokaiselle on selkeästi määritelty työnkuva. Voit työssäsi keskittyä tekemään juuri sitä, mihin sinut on palkattu. Meillä jatkuva kehittäminen on osa työkulttuuriamme ja siksi kehitämme myös henkilöstömme osaamista tehtävänkuviin räätälöidyillä koulutuksilla.

Päivittäisessä työskentelyssämme yhdistämme yksilöiden vahvuudet, jolloin lopputuloksena meillä on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Jokainen työntekijämme on avainhenkilö ja ketjun tärkein lenkki

Rakennusliikemyyjän tehtävänkuva

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että rakennusalaa ymmärtävä? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Työ on monipuolista ja haastavaa

Vastaat Jyväskylän alueen ammattiasiakasmyynnistä. Asiakkainasi ovat alueen pienet sekä keskisuuret rakennus- ja asennusliikkeet. Kun olet siihen valmis, saat vastuullesi myös isompia rakennusliikkeitä.

Ylläpidät ja kehität jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä pyrit aktiivisesti hankkimaan uusia asiakkaita. Työskentelet tiiviisti koko Jyväskylän-tiimin kanssa, sillä vastuullasi olevat asiakkuudet ovat kiinteästi sidoksissa projekti- ja kuluttajamyyntiin.

Annamme sinulle selkeän asiakassalkun, josta vastaat ja jota myös itse aktiivisesti kasvatat. Työpisteesi on myymälässämme, mutta odotamme sinun viettävän enemmän aikaa asiakkaiden luonasi kuin työpöytäsi ääressä. Tiimimme koko Jyväskylässä on 5 henkeä ja esihenkilösi on aluemyyntipäällikkömme.

Asiakaskuntasi on pääsääntöisesti kiinnostunut rakentamisen tuotteista aina rakenneratkaisuista pintamateriaaleihin ja kalusteisiin, joten rakentamisen perusteiden ymmärtäminen on välttämätöntä.

Rakennusliikemyyjillämme on erilaisia taustoja, mutta kaikista heistä on tullut huippuosaajia. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikka et tuntisi meidän tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Aktiivisuudellasi, palveluasenteellasi ja asiantuntemuksellasi hankit asiakkaiden luottamuksen. Laadukkaiden tuotteidemme valikoima on laaja ja palvelumme kattava. Voit tarjota asiakkaillesi markkinoiden ammattitaitoisimman ja monipuolisimman erikoisosaamisen saman katon alta. Jos oma osaamisesi loppuu, kollegasi auttavat sinua.

”Vierivä kivi ei sammaloidu” - kehitämme jatkuvasti toimintamme kaikkia osa-alueita ja myös sinua. Päiväsi täyttyvät monipuolisista asiakaskohtaamisista, ja opit joka päivä jotain uutta. Käytössäsi ovat myös alan parhaat tietojärjestelmät, jotka helpottavat työtäsi.

Kun aloitat työssäsi, laadimme sinulle räätälöidyn ja kattavan perehdytysohjelman, jota kaikki uudet työntekijämme ovat kehuneet. Perehdytyksen jälkeen odotamme sinulta aktiivista itseopiskelua ja tuemme sinua siinä. Meillä et ole yksin, sinulla on aina tukenasi Jyväskylän tiimi, esihenkilösi ja koko organisaatiomme tekninen asiantuntemus sekä kaikki muu tuki, mitä ikinä työssäsi tuletkaan tarvitsemaan.

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme heidän odotuksissaan. Sosiaalisena ihmisenä pystyt luomaan syvällisiä asiakassuhteita ja asiakkaasi arvostavat ammattitaitoasi, positiivista energisyyttäsi sekä palvelualttiuttasi. Osaat myös tehdä ostamisen asiakkaallesi helpoksi löytämällä parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kehität myös jatkuvasti itseäsi asiantuntijana, jotta kykenet tarjoamaan ratkaisuja kaikista tuoteryhmistämme.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta sellaista rakentamisen perusymmärrystä, että pystyt keskustelemaan asiakaskuntasi kanssa samalla ammattikielellä. Muista, että etsimme myyjää, emme teknistä asiantuntijaa, vaikka sitäkin osaamista työssäsi tarvitset. Pitkäjänteisyys ja aktiivisuus ovat työssäsi tärkeää, kun rakennat asiakassuhteita. Jotta pääset asiakkaidesi luokse, odotamme, että sinulla on oma auto käytettävissä.

Olemme myyntiyhtiö, ja siksi myyntikokemus on lähes välttämätöntä. Jos sinulla ei ole myyntikokemusta, laita persoonasi ja osaamisesi peliin, ja yllätä meidät. Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta lopullisen valinnan ratkaisevat kokemuksesi ja persoonasi.

Mitä lupaamme

Poikkeuksellisen lämminhenkisen työyhteisön, rennon ja avoimen, johon on helppo päästä mukaan.

Yritys kehittyy ja sinäkin kehityt. Työssäsi pääset haastamaan itsesi ja kasvamaan alan asiantuntijana. Tuemme ja koulutamme sinua.

Kattavan työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun, tuntuvan alennuksen tuotteista, sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin.

Palkitsemme sinut sopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla ja tehtävään rakennetulla bonusjärjestelmällä.

Kiinnostuitko?

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme hyvin tuntevalle Minervapartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja maltillinen palkkatoiveesi viimeistään ke 30.7.2024 aikana linkin kautta

Kesälomien vuoksi hakuaikamme on pitkä, mutta hae heti, sillä saatamme haastatella hakijoita jo lomien aikana. Mikäli emme ole löytäneet sitä oikeaa hakuaikana niin live haastattelut pidämme elokuun alussa.

Varaa aika Etsi myymälä