Erikoisliikemyyjiä - Vantaa

07.09.2023
Uskomme siihen, että asiakasmäärät tulevat tulevaisuudessa kehittymään ja haluamme olla siihen valmiita. Siitä syystä tarvitsemme Vantaan myymäläämme lisää henkilöstöä, pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme, sillä laatutasolla, josta meidät tunnetaan. Etsimme nyt potentiaalisia myyjäkandidaatteja ja palkattavien henkilöiden määrä selviää syksyn aikana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan huipputiimiin ja huippuyritykseen vastaamaan ratkaisumyynnistä kuluttaja-asiakkaillemme. Jos asenteesi on kohdallaan ja sinulla on halu oppia sekä edes hieman tehtävään sopivaa kokemusta, koulutamme sinut vastuualueesi ammattilaiseksi.

Laattapiste-Pukkila Oy on onnistumisen lähtöpiste ja sitä se voi olla myös sinulle. Olemme inhimillinen ja muita toimijoita kasvollisempi perheyritys, jolla on hyvin tehtyjen asioiden historia ja kiinnostava tarina.

Paikat, joissa vietämme eniten aikaa, vaikuttavat suoraan mielenmaisemaamme. Meitä on jo yli 40 vuoden ajan ajanut tahto luoda suomalaisille paikkoja, joissa on helppo voida hyvin. Vaikka aloitimme kylpyhuoneista, parannamme nykyään elämänlaatua monipuolisesti sekä kodeissa että julkisissa tiloissa.

Perhehenkinen työpaikka

Yli 170 työntekijäämme muodostaa yhden suuren perheen, jossa jokaiselle on selkeästi määritelty työnkuva. Voit työssäsi keskittyä tekemään juuri sitä, mihin sinut on palkattu. Meillä jatkuva kehittäminen on osa työkulttuuriamme ja siksi kehitämme myös henkilöstömme osaamista tehtävänkuviin räätälöidyillä koulutuksilla.

Päivittäisessä työskentelyssämme yhdistämme yksilöiden vahvuudet, jolloin lopputuloksena meillä on onnistunut projekti ja tyytyväinen asiakas. Jokainen työntekijämme on avainhenkilö ja ketjun tärkein lenkki

Erikoisliikemyyjän tehtävänkuva

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Työ on monipuolista ja haastavaa

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Kuluttaja-asiakkaiden lisäksi teet satunnaisesti myös työtä sisustussuunnittelijoiden kanssa heidän projekteihinsa liittyen, sekä palvelet liikkeessämme asioivia pienyrittäjiä.

Myyjillämme on erilaisia taustoja, mutta kaikista heistä on tullut huippuosaajia tähän työhön. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikket tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Aktiivisuudellasi, palveluasenteellasi ja asiantuntemuksellasi hankit asiakkaiden luottamuksen. Laadukkaiden tuotteidemme valikoima on laaja, ja voit tarjota asiakkaillesi markkinoiden ammattitaitoisimman ja monipuolisimman erikoisosaamisen saman katon alta.

”Vierivä kivi ei sammaloidu” - kehitämme jatkuvasti toimintamme kaikkia osa-alueita ja myös sinua. Päiväsi täyttyvät haastavista asiakasprojekteista ja opit joka päivä jotain uutta. Käytössäsi ovat myös alan parhaat tietojärjestelmät, jotka helpottavat työtäsi.

Työpisteesi on Vantaan myymälässämme ja esihenkilönäsi toimii myymäläpäällikkö. Olet tärkeä lenkki lähes kahdenkymmenen hengen tiimissämme.

Kun aloitat työssäsi, laadimme sinulle räätälöidyn ja kattavan perehdytysohjelman, jota kaikki uudet työntekijämme ovat kehuneet. Me annamme sinulle perusteet ja sen jälkeen omalla aktiivisuudellasi opiskelet perehdytyssuunnitelmamme mukaisesti eri osa-alueiden tiedot.

Meillä et ole koskaan yksin, sinulla on aina tukenasi Vantaan kollegasi, koko organisaatiomme tekninen asiantuntemus sekä kaikki muu tuki, mitä ikinä työssäsi tuletkaan tarvitsemaan.

Mitä työ vaatii ja kenelle se sopii

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan remontissaan.

Sosiaalisena ja iloisena ihmisenä pystyt luomaan syvällisiä asiakassuhteita ja asiakkaasi arvostavat positiivista energisyyttäsi sekä palvelualttiuttasi, olet myös loistava tiimipelaaja, sillä yhdessähän me näitä asioita teemme.

Osaat tehdä ostamisen asiakkaallesi helpoksi löytämällä parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kehität myös jatkuvasti itseäsi asiantuntijana, jotta kykenet tarjoamaan ratkaisuja kaikista tuoteryhmistämme. Me tarjoamme tarvittavat koulutukset, mutta myös omaa aktiivisuutta tarvitaan.

Olemme myyntiyhtiö ja siksi myyntikokemus on lähes välttämätöntä, mutta voit myös yllättää meidät muunkinlaisella taustalla. Olisi loistavaa, jos sinulla on projektimyyntikokemusta, esimerkiksi keittiömyynnin parista tai tuntisit aikaisemman työkokemuksesi kautta rakennusalan tuotteita. Osa asiakkaistasi on erittäin visuaalisia, ja siksi myös sinulla pitää olla hieman visuaalista silmää.

Arvostamme kaikkea koulutusta ja kokemusta, mutta lopullisen valinnan ratkaisee persoonasi. Etsimme sitä oikeaa henkilöä tiimimme ja jos luettuasi tämän tekstin sinulla on tunne, että se olisit juuri sinä, hae rohkeasti!

Mitä lupaamme

Poikkeuksellisen lämminhenkisen työyhteisön, rennon ja avoimen, johon on helppo päästä mukaan.

Yritys kehittyy ja sinäkin kehityt. Työssäsi pääset haastamaan itsesi ja kasvamaan alan asiantuntijana. Tuemme ja koulutamme sinua.

Kattavan työterveyshuollon, kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun, tuntuvan alennuksen tuotteista, sekä mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin.

Palkitsemme sinut kaupan alan työehtosopimuksen mukaisella kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla merkittävillä bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme hyvin tuntevalle Minervapartnersin konsultille Kari Kuosmaselle, p. 040 753 3520.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään to 28.9.2023 aikana oheisen linkin kautta: Hae tästä

Palkkapyyntöä emme tarvitse, koska tehtävässä on kaupan alan mukainen peruspalkka sekä bonukset.  

Hakuajan päätyttyä saat tiedon, pääsetkö haastatteluun. On myös mahdollista, että tarvitsemme sinua jo aiemmin, eli kannattaa hakea pikaisesti.

Varaa aika Etsi myymälä