Oppilaitokset ja päiväkodit

Koulu- ja päiväkotirakennusten suunnittelussa keskiössä ovat oikeat materiaalivalinnat. Kestävyys, helppohoitoisuus ja ennen kaikkea turvallisuus ovat avainasemassa, kun luodaan tiloja, jotka tukevat lasten oppimista ja kehitystä. Oikeilla materiaaleilla varmistetaan, että koulut ja päiväkodit ovat paikkoja, joissa lapset ja nuoret voivat kasvaa terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä.
Hero-kuva

Savonia ammattiopisto - Savilahden Kampus

Pintamateriaalit oppilaitoksissa ja päiväkodeissa

Turvalliset ja kestävät ratkaisut koulu- ja päiväkotirakentamiseen

Koulujen ja päiväkotien materiaalivalinnoissa tärkeimpiä kriteereitä ovat kestävyys, turvallisuus ja helppohoitoisuus. Materiaalien turvallisuudessa tulee huomioida niin lattiapintojen liukkaus, sisäilman laatuun vaikuttavat tekijät kuin paloturvallisuuskin. Lisäksi materiaalien tulee kestää kovaa kulutusta jopa vuosikymmenten ajan. Meillä Laattapiste-Pukkilalla on vuosikymmenten kokemus koulujen ja päiväkotien pintamateriaaleista, kuten keraamisista laatoista ja tekstiilimatoista. Valikoimastamme löydät turvalliset ja kestävät materiaalit kaikkien oppilaitosten tarpeisiin. Teemme tottuneella otteella yhteistyötä niin suunnittelijoiden kuin rakennuttajien kanssa tarjoten paitsi monipuolisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita, myös asiantuntevaa palvelua.

Luodaan yhdessä viihtyisä ympäristö leikkiä ja oppia

Pitkä historiamme ja vuosien kokemuksemme ovat antaneet Laattapiste-Pukkilalle vahvan pohjan ja tietotaidon materiaaleista ja niiden teknologiasta. Seuraamme trendejä ja etsimme jatkuvasti uusia upeita vaihtoehtoja valikoimaamme, mutta meiltä löydät aina myös ajattomat, klassiset laatta- ja tekstiilimattovaihtoehdot. 

Me Laattapiste-Pukkilassa haluamme auttaa sinua löytämään parhaimmat mahdolliset tuotteet, joilla luodaan viihtyisä ja turvallinen ympäristö leikkiä ja oppia. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään oikeat ja tilaan sopivat tuotteet – niin paikan päällä myymälöissämme kuin puhelinsoiton toisessa päässä.

Tutustu suosittelemiimme tuotesarjoihin

Haluatko varmistaa oppilaitosten ja päiväkotien tilojen turvallisuuden ja kestävyyden? Meillä on laaja valikoima pintamateriaaleja, jotka on suunniteltu nimenomaan näihin tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme löytääksesi parhaat ratkaisut.

Tutustu toteuttamiimme koulu- ja päiväkotikohteisiin

Varaa aika Etsi myymälä