{{ totalNumOfResults }} {{ resultTypeName }} Suodata Suodata
Ryhmittely
Päätuote Tuote
Lajitteluperuste
Suodattimet
Ei hakutuloksia annetuilla hakuparametreilla.
Näytä lisää
Laattalistat


Laattalistat ovat olennainen osa laatoitusten nurkkien ja kulmien viimeistelyä, tarjoten sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä erilaisiin tiloihin. Tutustu laajennettuun valikoimaamme ja löydä täydelliset laattalistat projektisi viimeistelyyn.

Viimeisteltyä laatua kestävistä materiaaleista


Valikoimassamme on laattalistoja useilla eri profiileilla, kuten puolipyöreitä, neliön mallisia ja L-mallisia listoja. Valittavanasi on myös eri materiaaleja, kuten suosittu ja kestävä alumiini, messinki, RST tai muovi. Myös värivaihtoehtoja on runsaasti, ja takuuvarman mustan tai valkoisen lisäksi voit valita värikkäistä, monipuolisista metallin sävyistä. Löydä varmasti listat, jotka täydentävät laattojesi värimaailmaa.

Asentaminen ja huomioitavaa


Laattalistat asennetaan jo laatoituksen aikana. Tämä auttaa saumattoman ja kestävän lopputuloksen varmistamisessa. Ulkokulmat ja sisäkulmat on helppo viimeistellä tarvittaessa käyttäen erityisiä kulmapaloja. Asennuksen suunnittelu laatoituksen yhteydessä säästää aikaa ja varmistaa, että lopputulos on siisti ja kestävä.

Panostamme laattalistojen valikoimaan


Olemme panostaneet laattalistojen valikoimaamme viime vuosina runsaasti, mikä näkyy erilaisten vaihtoehtojen kirjona. Haluamme tarjota visuaalisia, toiminnallisuudeltaan huippuluokkaa olevia laattalistoja. Tutustu myös muihin rakennustuotteisiimme ja löydä tarvitsemasi tuotteet Laattapisteen laajasta valikoimasta. Löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat saumausaineet, kiinnityslaastit ja muut aineet laatoitukseen.


Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa tai asennuksen suunnittelussa, älä epäröi varata aikaa asiantuntijallemme. Tutustu valikoimamme laattalistoihin ja tee laatoituksestasi kestävä, tyylikäs ja viimeistelty kokonaisuus.

Laattalista siistii ja suojaa laatoituksen ulkonurkat sekä nopeuttaa ulkonurkan laatoittamista. Valikoimastamme löydät niin muoviset, alumiiniset kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut listat. Valitse laattalistan kokoluokka laatan ja laastipedin paksuus huomioiden. Tutustu tuotteisiin!

Varaa aika Etsi myymälä